2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 36 پست
آره همین بود هفته ای دو تا نصفه یعنی یه قرص کامل دو بسته دکتر بهم داده بود که همون بسته اول را که خو ...

هر بسته ی این قرص دو تا دونه بود درسته؟

آبجیمم همینطور بود دکترش بهش گفته بود ساعتشم یادت باشه که هفته بعد دقیق همون ساعت بخوریش

شما بعده چند بار اقدام الحمدلله باردار شدین؟

قرص منم همینه فقط سه تا داده که هفته ای یکی بخورم دکترم بهم گفت تو اقدام بکن خیلی میترسم باردار نش ...

ایشالله که میشی ولی اگه بتونی همزمان پیاده روی هم کنی زودتر جواب میگیری

هر رنگی که میخواهی باش حتی سیاه               ولی یک رنگ باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر بسته ی این قرص دو تا دونه بود درسته؟ آبجیمم همینطور بود دکترش بهش گفته بود ساعتشم یادت باشه که ه ...

آره هر بسته اش دو دونه بود امروز که یه نصفه میخوردم سه روز بعد هم نصف دیگه اش میشد هفته ای یه دونه من یه بسته خوردم یعنی دوهفته همون ماه هم باردار شدم اصلا توی فکر شم نبودم چون فکر نمیکردم به این زودی جواب بده اقدام درست و حساب هم نداشتم تازه من کیستم داشتم ولی زود جواب داد برام

خدا نی نی تو برات حفظش کنه الهی برا من و ماها که عاشق بچه ایم هم دعا کن عزیزم

مرسی عزیزم . ایشالله شما هم زود زود جواب بگیری 

[QUOTE=49830814]برو ورزش کن[/QUOTچاق نیستم 63 کیلوام تا یه ماه قبل مدام حلقه میزدم اما برا تخمک گ ...

ربطی به چاقی لاغری نداره عزیزم.کلا ورزش کردنباعث تنظیم بدن میشه و باعث میشه بدنت برای بارداری مستعد بشه.نگران تخمک گذاری و بارداری هم نباش.من تا دو روز قبل اینکه بفهمم باردارم باشگاه میرفتم

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+