2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 36 پست
سلام.افرادی که از سینشون شیر میاد باید مراجعه کنن به پزشک.دوست من ماموگرافی انجام داد ودکترش بهش گفت ...

ماموگرافی را توی سن کم انجام نمیدن من که مشکلی ندارم الان هم خودم دارم به دخترم شیر میدم. این ترشح شیر را خیلی ها دارن

هر رنگی که میخواهی باش حتی سیاه               ولی یک رنگ باش

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ماموگرافی را توی سن کم انجام نمیدن من که مشکلی ندارم الان هم خودم دارم به دخترم شیر میدم. این ترشح ش ...

منم  شنیدم اغلب دارن

دکتر منم بهم سه تا قرص کابرگولین داده

ولی چیز خاص و ترسناکی نگفت

فقط برا دوماه بهم متفورمین داده

عزیییززمم ممنونم از دلگرمیت بعده چند وقت شما الحمدلله باردار شدین؟

قربونت. من یه بسته قرص خوردم که دو تا دونه بود در واقع و از یه ماه قبلش هم ورزش میکردم  و همینطدر ماه اقدامم

ماموگرافی را توی سن کم انجام نمیدن من که مشکلی ندارم الان هم خودم دارم به دخترم شیر میدم. این ترشح ش ...

ایشون ۲۰ سالش بود و ازدواج نکرده بود همون موقع هم ماموگرافی انجام داد.من طبق گفته دکترش گفتم.ان شاالله که شمامشکلی ندارین.ایشونم با دارو خوب شدن

قربونت. من یه بسته قرص خوردم که دو تا دونه بود در واقع و از یه ماه قبلش هم ورزش میکردم  و همینط ...

همون کابرگولین بود؟ چطوری خوردیش؟یعنی هفتگانه یا طور دیگه؟

بعده چند وقت باردار شدی؟

فقط پیاده روی کردی؟

من چون سره کارم اصلا وقتشو ندارم بخدا

چند تا قرص خوردی و اسمش چی بود

يادم نيس چندتا خوردم ولى اوايل هفته اى ٢ روز داشتم قرص كامل بعد كه قطع شد ترشح دكترم گفت تا باردار بشم بايد هر ١٠ روز نصف قرص بخورم كابرلين بود اسمش

خاله جونا واس سالم بدنيا اومدنم صلوات ميفرستيد لطفا  
تو مقالات پزشکی خوندم نوشته بود چیزی حدود 60 درصد این ترشحات چیزی نیست ولی من اثبات تجربیشو میخوام ...

جاریه آبجیم هم ترشح داشت الان دو تا پسر داره البته اونم با دارو. تا اونجایی که من میدونم این موضوع جلوی بارداری رو میگیره

همون کابرگولین بود؟ چطوری خوردیش؟یعنی هفتگانه یا طور دیگه؟ بعده چند وقت باردار شدی؟  فقط پیاد ...

آره همین بود هفته ای دو تا نصفه یعنی یه قرص کامل دو بسته دکتر بهم داده بود که همون بسته اول را که خوردم باردار شدم

يادم نيس چندتا خوردم ولى اوايل هفته اى ٢ روز داشتم قرص كامل بعد كه قطع شد ترشح دكترم گفت تا باردار ب ...

قرص منم همینه فقط سه تا داده که هفته ای یکی بخورم

دکترم بهم گفت تو اقدام بکن

خیلی میترسم باردار نشم

چون.تو این شهر غریب و تنهام نیاز  دارم به بچه  

ایشون ۲۰ سالش بود و ازدواج نکرده بود همون موقع هم ماموگرافی انجام داد.من طبق گفته دکترش گفتم.ان شاال ...

نمیدونم والله دکتر من که حرفی از ماموگرافی نزد من که میگم الان توی دوران شیر دهی هستم و مشکلب ندادم دکتر به دوست شما گفته خطرش چیه؟