2777
2789
عنوان

مغزم دیگه نمیکشه

82 بازدید | 5 پست

احساس می‌کنم قبلا عاشق شده بهش نرسیده بخاطر همون عقید ازدواجو زده میگه اصلا ازدواج نمیکنم ، بلخره ۲۹سالشه  من سنم کمه ۱۸سالمه این اولین نفری بود ک وارد زندگیم شد ولی واسه اون من اولی نبودم خودش میگه  ن من با هرکی بودم یکی دوماه بوده رابطه طولانی نداشتم تو اولی هستی ، ولی نمیتونم باور کنم 

بنظر شما ممکنه قبلا عاشق شده باشه نرسیده باشه برا همون میگه ازدواج نمیکنم ؟ 

سلام میشه اینطوری  در نظر گرفت که شما تو دو تا مسیر های مختلف دارید حرکت میکنید  شاید یه مدت باهم تویه جاده باشید ولی مسیر هاتون فرق داره وباید هرکی به مقصدش برسه  میتونی از هدفت بگذری بمون باهمون    ولی اون حداقل 17ساله  این راهرو به امید مقصدش میره وباید به هدفش برسه دیگه خودت باید ببینی که میشه یانمیشه

حقیقت داره  یا خوابه که دستات  توی دستاشه     محاله اون نمیتونه مثل من عاشقت باشه     باهاش خوشبخت وآرومی   سرت رو شونه اونه     یه روزی مال من بودی     ولی اینه نمیدونه      نمیدونه که دست تو   تودستای منم بوده      بهش بگو که اغوشت یوقت جای منم بوده      بگو چی بین ما بوده    سر عشقت چی اوردی           اونم حرفاتو باور کرد  واسه اونم قسم خوردی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام میشه اینطوری در نظر گرفت که شما تو دو تا مسیر های مختلف دارید حرکت میکنید شاید یه مدت باهم تو ...

اخه من خیلی دوستش دارم واقعا س ساله گذشته همش میگم شاید سال دیگه قصدش جدی شد اومد خاستگاری ولی اون هر سری با حرفاش ته دلمو خالی میکنه میگه نه  ازدواج نمیکنم 

از طرفی دوستش دارم خیلیی انگار ی تیکه از‌ وجودمه

از طرفی داره اذیتام میکنه با رفتارش با کاراش و از همه مهم‌تر با حرفاش 

اخه من خیلی دوستش دارم واقعا س ساله گذشته همش میگم شاید سال دیگه قصدش جدی شد اومد خاستگاری ولی اون ه ...

تتهاراهموندن با اون اینه که از خودت کم بذاری 

میدونی که این اختلاف سنی چه معنایی داره زمانی خواهد رسید که موقع شکوفا شدن شماست وپژمردن اون واینکه اون اصلا تعریفی از تعهد نداره نمیتونه از یه قناری نگهداری کنه چه برسه به یه انسان ویگه         هرچقدر زود تر با واقعیت رودر رو بشی شانست برای پیدا کردن نبمه پیدا شدت بیشتره 

حقیقت داره  یا خوابه که دستات  توی دستاشه     محاله اون نمیتونه مثل من عاشقت باشه     باهاش خوشبخت وآرومی   سرت رو شونه اونه     یه روزی مال من بودی     ولی اینه نمیدونه      نمیدونه که دست تو   تودستای منم بوده      بهش بگو که اغوشت یوقت جای منم بوده      بگو چی بین ما بوده    سر عشقت چی اوردی           اونم حرفاتو باور کرد  واسه اونم قسم خوردی 

تتهاراهموندن با اون اینه که از خودت کم بذاری میدونی که این اختلاف سنی چه معنایی داره زمانی خواهد رسی ...

تمومش کردم دیگه چهارروزه حرف نزدیم ، حتی ی پیامم نداده این چهارروژ اصلا براش مهم نیستم

این بار منم دیگه اصلا پیام نمیدم بهش چون خیلی خدمو کوچیک کردم براش خیلی غرورمو له کردم براش دیگه کافیه