2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی میخوای بلندتر از ۱۸۰نشون داده بشی!!!!!

🤣🤣🤣🤣🤣🤣نهههههه منظورم این نبود

آخه وقتی مانتو کوتاه میپوشم قدم و کوتاه نشون میده ولی وقتی بلند میپوشم قشنگ قد بلند و کشیده بودنم و نشون میده😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣نهههههه منظورم این نبودآخه وقتی مانتو کوتاه میپوشم قدم و کوتاه نشون میده ولی وقتی بلند م ...

باز هم اگر با این قد توپر باشی لباسای بلند خوبه ولی برای لاغری فکر نکنم مناسب باشه

من خیلی لاغر و کشیدم وزنم ۶۵ هست با این لباسا فک کنم خیلی بلند دیده بشم

وزنت اوکیه بنظرم من ۶۸ کیلو ام 

من تجربه م اینطوریه که مانتوهای بلند بهم میاد دیگه خودت میدونی عزیزم هرچی خودت دوس داری بپوش فداتشم 💕

آرههههه تنها ژن خوبم همینه😂😂نه بابا من دختر عموم ۱۹۵ عه . اون بلنده نه من و تو😂

صد و نود و پنج!!!!😳

من با این قد فکر میکنم خیلی بلندم چون هر جا میرم از نود درصد افراد چه مرد چه زن بلند ترم اون دیگه چیه!

صد و نود و پنج!!!!😳من با این قد فکر میکنم خیلی بلندم چون هر جا میرم از نود درصد افراد چه مرد چه زن ...

آره😭😂داداشش ۲ متر و ۱۶ سانته😂😂😂

نه بابا ما اونقدر ام بلند نیستیم😂😂❤️

بنده خدا کمر درد و زانو درد داره مدام بخاطر قدش😕

آره😭😂داداشش ۲ متر و ۱۶ سانته😂😂😂نه بابا ما اونقدر ام بلند نیستیم😂😂❤️بنده خدا کمر درد و زانو در ...

چقدر بد🙁

یکم به خودم امیدوار شدم😂

فکر کنم برای شما ژنتیکیه ولی خانواده ما زیاد بلند نیستن بابامم ۱۸۵ هست مامانمم بلند نیست به نظرم برای من بیشتر به خاطر تغذیه بوده

در کل اگه همه هم کوتاه باشن جذابیت ما بلندا انکار نشدنیه😁