2777
2789
عنوان

پسرم شکمش زیاد کار میکنه. چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 42703 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موز بهش میدم ولی تغییر چندانی ندیدم اصلا حالم گرفته ست به زوووور غذا میخوره ولی بیفایده

اخی 

الهی بگردم😔

نن از اسهال بچه ها متنفرم کل قوای جسمیشون میره بعد باید خودمونو بکشیم تا جوون بگیرن

دخترنازم ۱۸ آذر میای بغلم😍
2803

پسر منم دقیقا هشت ماهشه و دقیقا همه ی علایمی که شما گفتید رو داره مسافرتم نرفتیم که اب به اب شده باشه نمیدونم چشه منم خسته شدم از سوختن پاهاش و مدفوع مکررش و همچنین غذا نخودنش فقط میچسبه به سینم و شیر میخواد غذا اصلا نمیخوره به زور که میخورده سریع یکساعت بعد دفعش میکنه

با خدا باش پادشاهی کن👑👑👑بی خدا باش هر چه خواهی کن
اخی  الهی بگردم😔 نن از اسهال بچه ها متنفرم کل قوای جسمیشون میره بعد باید خودمونو بکشیم تا جو ...

دقیقا درست میگی

حالا وزن گیریش یه طرف قضیه

همین بی تابیش یه طرف دیگه

مدام در حاله تعویضم

خدایا شکرت ♡♡♡
2804
موز بهش میدم ولی تغییر چندانی ندیدم اصلا حالم گرفته ست به زوووور غذا میخوره ولی بیفایده

در جواب مامان هایی که گفتن شیر خشک بده اینو بگم که دختر من هم اخرش شیر خشک مخصوص اسهال خورد تا خوب شد

پسر منم دقیقا هشت ماهشه و دقیقا همه ی علایمی که شما گفتید رو داره مسافرتم نرفتیم که اب به اب شده باش ...

واااای درست میگی

منم کلافه م

یه بچه 4 ساله هم دارم

اصلا یه وضعی

همش بدو بدوام

خدایا شکرت ♡♡♡
در جواب مامان هایی که گفتن شیر خشک بده اینو بگم که دختر من هم اخرش شیر خشک مخصوص اسهال خورد تا خوب ش ...

چه شیرخشکی مخصوص اسهاله؟

اگه شیرخشک بدم شیر خودمو پس نمیزنه؟

خدایا شکرت ♡♡♡
2805
واسش سوره حمد هم بخون ان شالله بلا و هرنوع مریضی ازش دور بشه

الهی بگردم

چششششم حتما مدام میخونم براش

چقدر پستت به دلم نشست

من همش براش صلوات میفرستم

خدایا شکرت ♡♡♡
2801