2777
2789
عنوان

نماز زرتشتی

2374 بازدید | 26 پست

درود بر شما 

اول اینکه اگر فردی که علاقه ای به دین زرتشت نداره و گارد خواصی نسبت به این دین داره لطفا کاملا صمیمانه از شما خواهش میکنم از دیدن تاپیک صرف نظر کنید 🙏

و اما سوالم کاملا مربوط به زرتشتی های عزیز هست اگر زرتشتی هستید فقط به طور دقیق میخوام بدونم نماز خوندن شما به چه شیوه ای هست و اسمش در دین و آئین شما همون نماز هست یا اسم خواصی داره وضو و غسل داره کلا به چه شیوه ای هست رکوع یا سجود داره ایستاده هست یا نشسته به صورت جماعت هست یا انفرادی 

و اینکه لطفا اگر میدونید جوابم رو بدید دمتون گرم ♥️♥️♥️♥️

فک نکنم زرتشتی تو سایت باشه

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من گارد ندارم. وضو نمی‌دونم. ولی می‌دونم روزه و نماز دارن. فک کنم باید رو به شعله ای که سمتشونه نماز بخونن. یا شمع باشه یا هرچیز دیگه. اما مثل همه ی ادیان مردمشون خیلی اهمیتی به مسائل دینیشون نمیدن

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

من گارد ندارم. وضو نمی‌دونم. ولی می‌دونم روزه و نماز دارن. فک کنم باید رو به شعله ای که سمتشونه نماز ...

سپاس اما در همین حد رو میدونم اما من دقیق میخواستم اینکه مثلا چه متنی رو میخونن و اینا 

بله هستم

چه خوب 

امکان داره دقیق بگین از خود مدل غسل اگر دارین تا مدل وضو و اینکه نماز شما دقیقا چطوره چون توی گوگل که میزنم احساس میکنم کامل نیست و اینکه اگر فردی غیر زرتشتی نماز شما رو بخونه بدتون نمیاد یا مثلا مشکلی با این ندارین که فردی غیر زرتشتی نماز شما رو بخونه ؟

من گارد ندارم. وضو نمی‌دونم. ولی می‌دونم روزه و نماز دارن. فک کنم باید رو به شعله ای که سمتشونه نماز ...

دلیل موجه ای داریم ک مورد کمی نماز یا روزه نمیخونن 

نماز در دین ما هیچ ثواب و یا پاداشی نداره 

صرفا کسی ک نماز میخونه برای ارامش خودشه 

برای خشنودی اهورامزدا هست و خیلی موارد دیگه

نماز ینی سپاس 

سپاس ینی چی؟ ۳پاس هوخت ، هورشت ، هومت

گفتار نیک کردار نیک اندیشه نیک باید این سه مورد رو پاس بداریم 

نماز ینی مرتو برای داده های نیکی ک خدا ب اون داده سپاسگزاری می‌کنه 

به سوی روشنایی دستاشو بالا میبره 

پادیاو  قبل از خوندن نماز و پس از برخاستن از خواب پادیاو اجباری هست و در حین پادیاو ستایش هایی هستش ک باید خونده شه و این در دین به معنیه پاکیزگی تن و بدن هستش 

پادیاو زمانی تموم میشه ک خود مرتو حس پاکیزگی داشته باشه 

گاه های نماز به این صورته

نیمروز تا ۳ بعدازظهر

۳بعدازظهر تاغروب

غروب تا نیمه شب

نیمه شب تا طلوع 

قبله سمت نور و روشنایی هست بالا هم عرض کردم 

وضو هم شستن دست و رو

روزه چهار روز در ماه روزه گرفته میشود.

روزهای دوم، دوازدهم،چهاردهم و بیست ویکم هر ماه 

در هنگام نماز حتما باید پوشش داشته باشیم (سر)

چه خوب امکان داره دقیق بگین از خود مدل غسل اگر دارین تا مدل وضو و اینکه نماز شما دقیقا چطوره چون توی ...

عزیزم خیلی طولانیه بخوام در این مورد با جزئیات بگم خیلی طول میکشه خلاصه رو بالا گفتم ذکر کردن و خوندن نماژ بستگی به موقعیت و زمانش داره 

عزیزم خیلی طولانیه بخوام در این مورد با جزئیات بگم خیلی طول میکشه خلاصه رو بالا گفتم ذکر کردن و خوند ...

خب الان من بخوام اونطور نماز بخونم چی ؟😁

اگه امکان داره چون براتون سخته روزی یکمش رو بهم بگید ممنون میشم 

فقط با همین زبان فارسی امروزی هست یا پارسی باستانی چجوریه ؟

ببخشید که زیاد سوال میپرسم 

دنیای بعد از مرگ و بهشت و جهنم چطوریه؟

بهشت و جهنمی پس از مرگ وجود نداره معتقد هستم به تناسخ 

انسان بعد مرگ دوباره متولد میشه تا زمانی ک ب اگاهیه کامل برسه 

گاهی ی اتفاق‌هایی میوفته ک ما فکر میکنیم باید ب زندگی پایان بدیم در صورتی ک اگه اتفاق و روابط هایی رو ک باید تجربه کنیم برای رشد و اگاهی کامل ما اگه این اتفاق هارو تجربه نکنیم توی زندگی بعدی ما دوباره  این اتفاقات تکرار میشن و ما باید اونارو تجربه کنیم

گاهی جنین سقط میشه و از بین میره چرا؟چون  ادمای کاملی هستن ک باید از بین برن