2789
عنوان

فیلر اودری

9874 بازدید | 26 پست

سلام وقتتون بخیر 

من ۸ـ۹ ماه پیش نیم سی سی فیلر اودری زدم.و بعد از اون زیاد از بدیاش شنیدم که بعضی دکترا میگن عفونت و نکروز میکنه.و انقدر دیر میره که بدن بعد دو سال یا چند سال واکنش نشون میده.من پیش دکتر زدم به دکتر هم گفتم گفت نه ما چندساله پیشمون میزنن مشکلی پیش نیومده

کسی بوده زده این برند و فیلرش رفته؟؟🥲

میترسم همش بمونه

لطفا بگید استرس دارم

منم یه دفعه میخواسم بزنم خوده دکتره گفت بهت پیشنهاد نمیکنم اینو بزنی خوب نیس نزدم

توهم نزن یکم بیشتر هزینه کن برند معتبرتر بزن

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نیم سی سی زدم من الان🥲استرس گرفتم

اگه تاالان عوارضی نشون نداده اوکیه الکی نگران نباش 

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

آره عزیزم من چندبار گونه رو این مارک زدم سالی یه بار هم شارژ میکنم

عزیزم میشه بگید تقریبا چند سال پیش اولین بار این فیلر رو زدید و بعد شروع کردید ب شارژ کردن؟

عزیزم میشه بگید تقریبا چند سال پیش اولین بار این فیلر رو زدید و بعد شروع کردید ب شارژ کردن؟

حدود ۴ ۵ سال پیش اولین بار زدم سالی یه بارم شارژ میکنم یکی دوسال اول بیشتر میزدم ولی بعدها خیلی کم درحد هرطرف یه سی سی