2777
2789
عنوان

بچها بنظرتون یکی پول نداره

97 بازدید | 9 پست

بدبخته؟ اینکه کارتم پول بکشم ۳۰هزارتومن مامان بابام میفهمن کسی هم ندارم ازش بگیرم بعد هر کی میغهمه بهم می‌خنده درسته؟😐 چرا مردم اینجوری شدن 

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب آدما یه دوره از زندگیشون واقعا دستشون تنگ میشه

من یادمه دوتا کارت داشتم

یکیشون موجودیش ۵ هزار تومن بود 

یکیشون ده هزار تومن

اون ۵ تومنیه باید ۵تومن داخلش باشه غیر قابل برداشت

اون ده تومنیه هم ده تومن

میگذره منم گذشت الان دستم تو جیب خودمه

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
@nastanbano

@nasanbano

تگ نمیشه فکر کنم کاربرش گزارش خورد چند روز دیگه صبر کن آزاد میشه فکر کنم

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

ن بدبخت نیست این شرایط برا هر کسی ممکنه پیش بیاد که پولی نداشته باشه برا امضاتون هم انشالله به همه آ ...

مرسی عزیزدلمم⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩🥺

خب آدما یه دوره از زندگیشون واقعا دستشون تنگ میشهمن یادمه دوتا کارت داشتمیکیشون موجودیش ۵ هزار تومن ...

ایشالا همیشه دستت تو جیب خودت باشه اجی