2777
2789

من قبل عمل انجام دادم 

هم لیفت هم فیلر 

فقط دماغتو داغون میکنه همین واسه من از قبلشم بدترشد آخرشم مجبور شدم عمل کنم

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قبل عمل انجام دادم هم لیفت هم فیلر فقط دماغتو داغون میکنه همین واسه من از قبلشم بدترشد آخرشم مجبو ...

من تو اینستا برای یه دکتری عکس دماغمو فرستادم ادمینش گفت افتادگی نوکت زیاده🤣🤣😅بهتره عمل کنی خیلی کم لیفت میشه 

همه اینایی که لیفت کردن یه قوزی چیزی داشتن که بینی خیلی بعدش صاف قشنگ میشه

من قبل عمل انجام دادم هم لیفت هم فیلر فقط دماغتو داغون میکنه همین واسه من از قبلشم بدترشد آخرشم مجبو ...

میشه در مورد هزینه لیفت هم بگی 

از عمل میترسم که نکنه دماغم بعدش خوب نشه به صورتم نیاد تنفسم مشکل داشته باشه😐😐

من تو اینستا برای یه دکتری عکس دماغمو فرستادم ادمینش گفت افتادگی نوکت زیاده🤣🤣😅بهتره عمل کنی خیلی ...

ن بابا کلا بدردنمیخوره 

دکتری که من پیشش عمل کردم بهم گفت لیفت فقط برای شقیقش بینی رو داغون میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

میشه در مورد هزینه لیفت هم بگی از عمل میترسم که نکنه دماغم بعدش خوب نشه به صورتم نیاد تنفسم مشکل داش ...

من سال1400سمت ونک انجام دادم خیر ندیده پنج تومنم ازم گرفتم هییییچ تغییری نکردم بعداز چندماهم نوک دماغم بدتر افتاده شد

بعدم عمل بینی اصلأ ترس نداره مخصوصا اگه پیش دکتر مطمئن بری بهترین نتیجه رو میبینی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

جانا خانوم دستت درد نکنه با حوصله جوابمو دادین💜😘

قربونت عزیزم😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در پروسه ی طلاقین ؟ 

میگما من بلدم طالع ازدواج رو محاسبه کنم‌ ؛ طالع محاسبه میشه و بعد نظررداد به پای مین مرد بمان یا نه ( منبع : سایت های : 

اهورا مشکان ازدواج 

که اتفاقی سال ۹۶ پیدا کردم

در پروسه ی طلاقین ؟ میگما من بلدم طالع ازدواج رو محاسبه کنم‌ ؛ طالع محاسبه میشه و بعد نظررداد به پای ...

نه عزیزم خانواده راضی طلاق نیستن میگن اسمش روت باشه 

چطوری طالع ازدواج میگیرن لطف میکنین بگین

نه عزیزم خانواده راضی طلاق نیستن میگن اسمش روت باشه چطوری طالع ازدواج میگیرن لطف میکنین بگین

سایت های اهورا مشکان ازدواج رو اتفاقی‌سال ۹۶ پیدا کردم بعد جالب شد برام 

پرینت گرفتم یاد گرفتم‌ بعد برای کسب تجربه برای دوستام و فک و فامیلا و حتی سلبریتی ها رو محاسبه کردم مخصوصا اونایی که متارکه کرده بودن