2777
2789
عنوان

ویروس گوارشی

55 بازدید | 6 پست

پسرم ۱ سالشه از پریشب تب داره و از صبح معذرت میخوام ۳ دفعه مدفوع کرده در حالی ک هرروز فقط ۱ یا ۲ بار بود 

یعنی از این ویروس جدید گرفته؟

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم   

اره ببر دکتر کم کم اسهال و استفراغ هم میکنه

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

اره ببر دکتر کم کم اسهال و استفراغ هم میکنه

همین الان هم اسهال شده 

تا فردا شرایط دکتر بردن ندارم چکارش کنم بدتر نشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همین الان هم اسهال شده تا فردا شرایط دکتر بردن ندارم چکارش کنم بدتر نشه

چند کیلوه؟؟وقتی تب شدید داره ۲ برابر وزنش استامینوفن بده پاشویه کن سوپ تخم مرغ اب پز سیب رنده کن بزار سیاه بشه بهش بده برنج محلی براش درست کن کره و روغن نزن همونطوری بده بخوره شکمش سفت بشه

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

چند کیلوه؟؟وقتی تب شدید داره ۲ برابر وزنش استامینوفن بده پاشویه کن سوپ تخم مرغ اب پز سیب رنده کن بزا ...

۱۱ و نیم کیلو 

اصلا به جز شیر هیچی نمیخوره حالا تلاشم رو میکنم بهش بدم 

ممنون بابت راهنمایی تون عزیزم

۱۱ و نیم کیلو اصلا به جز شیر هیچی نمیخوره حالا تلاشم رو میکنم بهش بدم ممنون بابت راهنمایی تون عزیزم

آره عزیزم احتمالا همین ویروس جدید گرفته همون شیرم بخوره خوبه مایعات تا میتونی بهش بده و مواظب تبش باش تا ببری دکتر

۱۱ و نیم کیلو اصلا به جز شیر هیچی نمیخوره حالا تلاشم رو میکنم بهش بدم ممنون بابت راهنمایی تون عزیزم

میشه ۲۳ قطره...خواهش گلی