من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
سونوگرافی نسج نرم سطحی یا عمقی هر جای بدن با ذکر ناحیه مورد درخواست یک لنف نود با اکوی هتروژن و نمای suspicious به ابعاد5*7 م م در زون 2 سمت چپ رویت گردید. انجام FNA از لنف نود مذکور توصیه میگردد. یک ضایعه mass like هایپوهتر واکو به ابعاد 17.5 م م در زون 4 سمت چپ فاقد و سکولاریته داخلی با اثر فشاری بر عضله SCM رویت شد تطابق با هیستوپاتولوژی توصیه میگردد. چندین لنف نود با اکوی پارانشیمال هتروژن و نمای conglumerate در زون 2 و 3 سمت راست به مجموع دیامتر 20 م م رویت شد. تطابق با یافته های هیستوپاتولوژی توصیه میگردد. یافته ضمنی: شواهد Intimal flap در CCA سمت راست مشهود است تطابق با یافته های CT آنژیوگرافی توصیه می شود
سونوگرافی نسج نرم سطحی یا عمقی هر جای بدن با ذکر ناحیه مورد درخواستیک لنف نود با اکوی هتروژن و نمای ...
توده سمت چپ عفونیه
سرماخوردگی چیزی داشتین عفونت کرده کامل
پاتـریک هسـدم مزونـدار سایـت👻هول پلشت نررر وقتی میخوای درخواست بدی به خواهرومادرنداشتت فک کن ودرخواست نده چون من تاپیک میزنم وآبرو تو میبرم خانیومی های گلم درحیطه لباس عروس،فرمالیته،عقد،مجلسی ... اگه خواستین میتونم تو این مورد تخصصی و باعشــق کمکتون کنم👰👗👒💕
خطرناکه؟سرطان نباشه؟ازمایش خودم نیس برا کسی دیگه سقبلا سرطان داشته ولی درمان شده
باید بره پیش دکتر
پاتـریک هسـدم مزونـدار سایـت👻هول پلشت نررر وقتی میخوای درخواست بدی به خواهرومادرنداشتت فک کن ودرخواست نده چون من تاپیک میزنم وآبرو تو میبرم خانیومی های گلم درحیطه لباس عروس،فرمالیته،عقد،مجلسی ... اگه خواستین میتونم تو این مورد تخصصی و باعشــق کمکتون کنم👰👗👒💕
خطرناکه؟سرطان نباشه؟ازمایش خودم نیس برا کسی دیگه سقبلا سرطان داشته ولی درمان شده
سمت راست سرطان داشته یاچپ
عزیزم من سردرمیارم ولی تشخیص پزشک متخصص که ازمایشای قبل خبرداره کجا تشخیص من کجا
انشالله که خیرمیشه براتون