2777
2789
عنوان

شب آرزوها دعای من براتون

69 بازدید | 11 پست

امشب که شب آرزو هاست؛
براتون آرزو میکنم همیشه اون چیزی که میخواید بشه،براتون آرزو میکنم هیچوقت هیچوقت دلتون غم نبینه،براتون آرزو میکنم هیچوقت خدا تنهاتون نزاره چرا که تنهایی بدون خدا واقعا خیلی ترسناکه.
امیدوارم همیشه سربلند و موفق باشید🫶❤️

واسه عاقبت بخیری منم دعا کنید لطفا محتاجم🫠

و دویدُ افتاد اما بلند شد، باید می رسید!🌱'

برای مادر شدن منم دعا کنید حاجت روا باشین🥺

به زودی تیکر بارداری میزنم🥰❤️برای مادر شدنم صلوات میفرستین🥺🤱🏻❤️🥰   فرستادین بگین منم براتون بفرستم.🥰                                                                                 اقایون تو تاپیکای شرکت نکن به نی نی یار اطلاع میدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من آرزوم اینه همین امسال خونه دار بشیم باید معجزه بشه که بشه،ولی خب آرزومه دیگه انشالله توام حاجت روا شی عزیزم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

من امشب برا همتون دعا کردم.برا مادرشدنتون برا سلامتیتون مریضاتون موفقیت خودتون بچه هاتون.مشکل ازدواجتون مشکلات زن و شوهریتون..اینکه شرمنده بچه هاتون و خانوادتون نشین.اینکه خدا دست هممون رو بگیره نزاره گناه کنیم.برا سلامتی امام زمان..

التماس دعا

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

من آرزوم اینه همین امسال خونه دار بشیم باید معجزه بشه که بشه،ولی خب آرزومه دیگه انشالله توام حاجت رو ...

ان شاءالله زودتر از اون زمانی که فکر میکنی خونه دار بشی عزیزم

من امشب برا همتون دعا کردم.برا مادرشدنتون برا سلامتیتون مریضاتون موفقیت خودتون بچه هاتون.مشکل ازدواج ...

ان شاءالله شما هم به هرچی که میخواید برسید مهربون ❤🥲