2777
2789
عنوان

دیشب تاپیک زدم .....

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 23 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پریشب رومخش رفته بودم باهم قهر بودیم محل نمیزاش بدش نصف شب از خواب بیدار شدم رفتم بیخ گوشش خودمو ب خواب زدمو شرو کردم ب گریه کردن ببدار شد قوربون صدقم میرفت بغلم کردم من ه گریه 😈

سه ماه بعد زایمان با گریه بهش گفتم علییییییییی من باز حاملم چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟طفلی کپ کرد بیشتر از حالت گریه من آشفته شد تاخبر بارداری😆

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖

من کمر درد دارم مادرشوهرم واسه چند روزی اومده بود خونمون 

سره شستن ظرفا مادرشوهرم گفت بزار بشورم گفتم ظرفشویی هست

گفت حالا چندتا بیشتر نیست بزار میشورم گفتم نه دستتون درد نکنه

شوهرم گفت مامان بیا کنار خودم میشورم 

منم گفتم حالا دعوا نکنید چون خیلی دوس دارین نوبتی بشورید 

قیافه هردوتاشون دیدنی بود هردو دگ بحث نکردن 

وای من ی ویژگی بد دارم اینه ک حتی اگه واقعا حالم بد باشه نمیتونم ب زبون بیارم...

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

بعد مادرشوهرم رفتنی خیلی تشکر و تعارف هی اون میگفت دستت درد نکنه هی من میگفتم دیدم اینجوری نمیشه 

نزدیک ۱ ساعت درحال تعارف بودیم

اخرش گفتم خداییش دستت درد نکنه پسر بزرگ کردی تقدیم ما نمودی خیلی کیف کردیم پولشم خرج میکنیم حالا اینهمه رمضون یبار هم شعبون😆😆😆😆😆😂😂😂😂

قیافه مادرشوهرم😨😩😩😩

وای مردم از خنده .خوشبحال همسرت که خانوم شادی مثل شما داره . من تنها حرکت زندگیم پریشب بود که از دست مادرهمسرم خیلی ناراحت شدم اومدم تو اتاق درمم قفل کردم که مثلا شوهرم نتونه بیاد و کلی گریه کردم و خوابیدم یه دفعه احساس کردم یکی کنارمه کلی ترسیدم و سکته زدم تا فهمیدم شوهرمه .نگو آقا با پیچ گوشتی قفل در رو باز کرده بود تازه خیلیم مسخرم کرد و بهم خندید

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام