2777
2789
عنوان

پرمویی

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 25 پست

ژن ادما با هم فرق داره فکر نکنم مشکلی باشه

ولی حالا که نگرانی برو خیالتم راحت میشه

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از طرفی آخه پریودهام هم منظومه و نمیشه گفت مشکل هورمونی دارم. خیلی نگران بعد از ازدواجم هستم.

زن داداش منم خیلییی پر مو   درعوض ابروهای پهن و قشنگ داره الانم یه پسر خوشگل سالم

چاره دارهپر مویی لیزر میخاد اگه قدت هم کوتاه باشه با اسن خصوصیاتی که گفتی امپول هورمون رشد برات میزن ...

منم پرموام خیلی ولی لیزر برام انجام نمیدن مثلا کمرم و شکمم ولی قشنگ پر مو و مشکی آن پوستمم روشنه قشنگ تو چشم

حالا همین موهارو یکی رو دستش داشت لیزر میکردن واسش واسه من خیلی ترسوندنم که انجام نشده اپی کن

ممنون عزیزم♥️

فک نکن دارم بهت اعتماد به نفس الکی میدم ها!! من خودمم لاغرم سینه اینا یوخ😂ولی خیلی راحته و دخترونه هست بخدا نباید حسرت اینارو بخوریم

باسن هم فقط فقطط ورزش من با ورزش باسنم قشنگ فرم گرفته زمان بره و اراده میخواد ولی انقدر خوشفرم میشی که نگوو 

چرا کمر و شکم لیزر برات انجام نمیدن؟؟؟ خیلیا انجام میدن

دقیقا خیلی ها انجام میدن پلی یه مدت راضی ان بعدش مثل موهای مردا فوق کلفت و سیاه تر میشه دیگه هر بیار و باقالی بار کن 🫤تازه من رفتم نظرات چندین متخصص پوست رو پرسیدم همشون گفت اره پرمویی ولی لیزر بکنی بدتر میشه!

فک نکن دارم بهت اعتماد به نفس الکی میدم ها!! من خودمم لاغرم سینه اینا یوخ😂ولی خیلی راحته و دخترونه ...

آره خودم هم تو فکر ورزش هستم. خدا کنه دکتر غدد هم واقعا برام خوب باشه و جواب بگیرم.

بازم ممنونم ازت.