setarehkhamoosh3 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/16 تعداد پست: 1172 عنوان قانون جذب یه دروغ بزرگه 138 بازدید | 4 پست من با پوست و استخونم تجربش کردم ،دروغهمنی که از وقتی که خودمو شناختم از ته قلبم باور داشتم که خوشبخترین میشم ،تمام چیزهایی که همیشه تو ذهنم بود و میگفتم سالهای سالهانشد هیچکدوم 1403/10/13 | 23:32 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۱۶۵۸ عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 3020 دقیقاکاملاالکیه ⦇میدونیرسیدنِکِیقشنگه؟ بَعدجَنگیدن،بعدازسَختی،بَعدازاشک! اونوقتِکهازتهدلتمیگیآخیشارزششوداشت اونهَمهجنگیدن🌿👍⦈ ️
دختر_گرانبها عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 35194 قانون جذب یه باگ بزرگ دارهاینکه وقتی انرژی مثبت میدی، ذهنت میپذیره که این خواسته محقق شده ...و دیگه خبری از کائنات و دادن اون خواسته هم نیست... دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...
setarehkhamoosh3 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/16 تعداد پست: 1172 من دوست دارم بهش باور داشته باشم مگرنه خیلی منفی فکر میکنم دوستم تو خونه اشپزی نمیکرد مادرش میگفت یاد بگیر ازدواج میکنی دعوا میشههممیشه میگفت من با یه ادم مهربون و پولدار ازدواج میکنم به اشپزیم کاری نداره خوشبخت میشم،بایه نفر ازدواج کرد که اوج بدبختی بود