2777
2789

تواین هوای سردکجاروپیشنهادبدیم بری ورفتی ازسرما  مافحش نخوریم 

دوست دارم منوصداکنی ........واسه حاجتم دعاکنی ......ازتوزائرت سواکنی باخدام کنی .....یاجوادالائمه 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

زیارت قبول ، لطفاما رو هم دعا کن ..... الان مشهد خیلی سرد.  

صبح میشه این شب. باز میشه این در... گاهی اوقات اتفاقی تو زندگیت میوفته که زندگیت رو دو قسمت میکنه. قبل اون اتفاق،بعد اون اتفاق . خدایا تنها امیدمی

موجهای آبی یکروز شاد و گررم و پرهیجان. رستوران ارم شاندیز. زیست خاور .اول طرقبه ویلاژ توریست. خیابانهای سجاد با پاساژهای عالی. رستوران پسران کریم. پروما و پاساژهای کناریش

چقدر نی نی سایت بی در و پیکر شده.متاسفم برای این مدیریت.دیگه هرگز نمیام.ده سال پیش کجا و الان کجا

التماس دعای ویژه.سلام به اقام برسون بگو این رسم مهمون نوازی اتون بود که انگار قراره حاجتم رو ندید😓😓😓😓😓😓.دلم خیلی شکسته 

خوشبختی یعنی داشتن یک همسفر مهربان در زندگی و تجربه مادرانه های ناب برای دو هدیه الهی
خوشبحالت😢😢😢زیارتت قبول باشه؛میشه لطفارفتی حرم برای منم دعاکنی حاجتموبگیرم😢؟

عزیزم ایشالا به حاجتت برسی صبح زود دوباره میرم عزیزم همتونو دعا میکنم به خواسته قلبیتون برسید 

عزیزم ایشالا به حاجتت برسی صبح زود دوباره میرم عزیزم همتونو دعا میکنم به خواسته قلبیتون برسید 

ممنون عزیزم😍ان شاءالله هرچی خیروخوبی تودنیاست نصیبت بشه وحاجت رواباشی