you_ مدیر استارتر عضویت: 1400/07/20 تعداد پست: 2459 عنوان شب آرزو ها 70 بازدید | 3 پست میشه خواهش کنم لطفاً برا سلامتی مادرم دعا کنید منم دعاتو ن میکنم و آیتالکرسی میخونم براتون خواهشن هر کی دعا کرد لایک کنه منم دعاش کنم 😊☺️انشاالله بهترین ها سهم هممون بشه 🌹♥️ 1403/10/13 | 23:12 16 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maryamz عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 559 الهی امین. برای سلامتی مادرت برایشان حمد خوندم. انشاالله شفا پیدا می کنهٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ و عجل فرجهمٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ و عجل فرجهمٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ و عجل فرجهمٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ و عجل فرجهمٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ و عجل فرجهمخواهش می کنم برای منم دعا کنید خدا حاجتمو بده. زهرا هستم
you_ مدیر استارتر عضویت: 1400/07/20 تعداد پست: 2459 الهی امین. برای سلامتی مادرت برایشان حمد خوندم. انشاالله شفا پیدا می کنهٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُح ... امین منم دعات کردم عزیزم انشاالله به هر خواسته ای که از خدا داری میرسی الهی آمین