2777
2789
عنوان

پریود

32 بازدید | 2 پست

خانوما من دو سال پیش قبل از زایمانم تاریخ عادتیم اینجوری بود ک ۷ روز پریود بودم ۲۳ روز پاک بودم . حالا چند روزی هم اینطرف اونطرف میشد . از پارسال ک زایمان کردم از بعد از زایمانم قرص ال دی مصرف میکردم ولی این ماه کلا هیچی نخوردم . الان باید تاریخ عادتم رو عین همین چند وقت پیش ک قرص میخوردم محسابه کنم یا قبل از بارداریم ؟ چون با قرص ال دی ۷ روز یا ۶ روز پریود بودم ۲۱ روز پاک

عزیزم برای  تنظیم و پیش‌بینی چرخه‌ی قاعدگی پس از زایمان و توقف مصرف قرص‌های ضدبارداری، نکات زیر می‌تونه بهت  کمک کنه

بازگشت به چرخه‌ی قبل از بارداری: احتمالاً چرخه‌ی قاعدگیتون به حالت قبل از بارداری برمی‌گرده یعنی همان حالت 7 روز پریود و 23 روز پاک.

تغییرات هورمونی: پس از زایمان، بدن شما تغییرات هورمونی زیادی را پشت سر گذاشته . این تغییرات می‌تونه تا حدی بر طول و نظم چرخه‌های قاعدگی تاثیر بگذاره

عدم مصرف قرص‌های ال‌دی (LD): وقتی مصرف این قرص‌ها متوقف میشه بدنت زمان می‌بره تا به چرخه‌ی طبیعی خودش برگرده. طول دوران قاعدگی و فاصله‌ی بین دوره‌ها ممکنه نسبت به حالتی که قرص‌ها را مصرف می‌کردی، تغییر کنه

بنابراین:

برای تخمین اولیه، بهتر ه به چرخه‌ی قاعدگی قبل از بارداری مراجعه کنی

ممکنه ابتدا نوساناتی در چرخه داشته بباشی تا بدن شما به موقعیت جدید بدون قرص برگرده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان