2777
2789
عنوان

معرفی رمان

165 بازدید | 25 پست

دوستان رمان هیجانی و واقعی و جذاب اگه میشناسین معرفی کنید از این رمانای ابکی و خیالی و بچگونه نمیخوام

انها که داستان امروز ما را باور نمی کنند😔              روزی خواهد امد که انسانها به دلیل عقل و علم تسلیم دین بشنوند دران روز اگر کسی بی دینی کند ادم احمقی جلوه می کند مردم ان روزگار داستان امروز ما را باور نخواهند کرد که بعضی ها با بی دینی برای خود شانی قائل بودند ان روز اگر چه همه به دلیل عقلانیت تسلیم دین خواهد شد اما همه نمی توانتد عاشقانه دین داری کنند فرق است بین مسلم و مومن👌💖

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من دیروز تاپیک زدم  راجب رمان بچه ها هم نظر داده بودن اومدم ک جواب بدم دیدم تاپیکمو بستن بد ضایع شدم😅😅😅😅

ی رمان دیشب تا صبح خوندم امروز افسردگی گرفتم تصمیم گرفتم دیگه رمان نخونم😅😅

استاتر رمانایی ک خودت خوندی رو معرفی میکنی؟

مشهد بهترین جای دنیا  
من دیروز تاپیک زدم بچه ها هم نظر داده بودن اومدم ک جواب بدم دیدم تاپیکمو بستن بد ضایع شدم😅😅😅😅 ی ...

والا چند تا خارجی دانلود کردم همه نصف خوندم ایرانیم زیاد خوندم ولی همشون ابکی و خز بودن

انها که داستان امروز ما را باور نمی کنند😔              روزی خواهد امد که انسانها به دلیل عقل و علم تسلیم دین بشنوند دران روز اگر کسی بی دینی کند ادم احمقی جلوه می کند مردم ان روزگار داستان امروز ما را باور نخواهند کرد که بعضی ها با بی دینی برای خود شانی قائل بودند ان روز اگر چه همه به دلیل عقلانیت تسلیم دین خواهد شد اما همه نمی توانتد عاشقانه دین داری کنند فرق است بین مسلم و مومن👌💖
راز داوینچی، کتابش خیلی قشنگه. هم تاریخی، هم جنایی، هم دینی، هم رمان و ... خیلی عالیه

عاليه

كتاباي دن براون عالين نماد گمشده هم بخونين قشنگه همون سبك دارينچي كده

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....
خرده جنایات زن و شوهری این رو هم ۱ ساعته تمومش کردم و چندین بار خوندمش، فوق العاده است

ممنون عزیزم

استارتر جون اينا همشون عالين اگه نخوندي كه خوش به حالت چون قراره خيلي بهت خوش بگذره

اناكارنينا

غرورو تعصب

اما

خشم فرشتگان

غريبه اي در آينه

جين اير

بلندي هاي بادگير

راز داوينچي

هري پاتر

ماري آنتوانت

بربادرفته

ربكا

...

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....
استارتر جون اينا همشون عالين اگه نخوندي كه خوش به حالت چون قراره خيلي بهت خوش بگذره اناكارنينا غرو ...

ممنون عزیزم
جین ایر 

غرور وتعصب 

بلندیهای بادگیر دان کردم ولی تا نصف خوندم