nila_wm مدیر استارتر عضویت: 1399/12/02 تعداد پست: 326 عنوان بچه ها کمک بزرگی میکنید اگه بیاید تایپیکم 53 بازدید | 21 پست سلام بچه ها من جز سوالات درسی و کنکور تاحالا تایپیک نزدم و حتی از زدن تایپیک خجالت میکشم اما امشب اگه حرف نزنم دق میکنم من بیست سالمه و یه دختر باکره م و تو یه محیط خیلی خیلی کوچیک زندگی میکنم گُفتَند که او عاشِقِ گیسویِ کَمَند اَست، موهایِ من اَز عصرِ همان روز بُلَند است 1403/10/13 | 20:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nila_wm مدیر استارتر عضویت: 1399/12/02 تعداد پست: 326 بعد یه دختر خانومی رفته پشت سرم گفته من هرزه م و شب ها تا ساعت دوازده شب بیرونم و حتی گفته میخواد جوری آبروی منو ببره که نتونم در محل زندگیم سرمو بالا کنم گُفتَند که او عاشِقِ گیسویِ کَمَند اَست، موهایِ من اَز عصرِ همان روز بُلَند است
seeppiidd عضویت: 1399/04/07 تعداد پست: 4377 بعد یه دختر خانومی رفته پشت سرم گفته من هرزه م و شب ها تا ساعت دوازده شب بیرونم و حتی گفته میخواد جو ... غلط کرده گفتهچرا همچین حرفی زده اصلا؟ God؛
nila_wm مدیر استارتر عضویت: 1399/12/02 تعداد پست: 326 در صورتی که من رنگ دوازده شب رو هم به خودم ندیدم با شنیدن تموم این حرفا یه لحظه عصبی شدم و منم یه حرفی پشت سرش زدم ولی الان پشیمونم و عذاب وجدان دارم باید برم ازش حلالیت بطلبم ؟ گُفتَند که او عاشِقِ گیسویِ کَمَند اَست، موهایِ من اَز عصرِ همان روز بُلَند است
seeppiidd عضویت: 1399/04/07 تعداد پست: 4377 در صورتی که من رنگ دوازده شب رو هم به خودم ندیدم با شنیدن تموم این حرفا یه لحظه عصبی شدم و منم یه حر ... اون مگه از شما حلالیت طلبید بابت حرف زشتش؟ God؛
nila_wm مدیر استارتر عضویت: 1399/12/02 تعداد پست: 326 بچه ها توروخدا بگید باید برم منم ازش حلالیت بخوام ؟💔 گُفتَند که او عاشِقِ گیسویِ کَمَند اَست، موهایِ من اَز عصرِ همان روز بُلَند است
nila_wm مدیر استارتر عضویت: 1399/12/02 تعداد پست: 326 اون مگه از شما حلالیت طلبید بابت حرف زشتش؟ نه اصلا گُفتَند که او عاشِقِ گیسویِ کَمَند اَست، موهایِ من اَز عصرِ همان روز بُلَند است
ariana_rad عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 3053 بعد یه دختر خانومی رفته پشت سرم گفته من هرزه م و شب ها تا ساعت دوازده شب بیرونم و حتی گفته میخواد جو ... شاید کاری کردی که اضلا اشتباه نبوده ولی به مزاق اون خوش نیومده بهت حسودیش شدهیا کسی پیشش پشت سرت صحبت کرده بهت تهمت زده که در حقش بدی کردی اونم میخواد انتقام بگیره
کوالای_جذاب عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 36 در صورتی که من رنگ دوازده شب رو هم به خودم ندیدم با شنیدن تموم این حرفا یه لحظه عصبی شدم و منم یه حر ... مگه اون خجالت کشید و حلالیت طلبید که تو بخای؟ بیخیال واقعا از این ادم مریض فاصله بگیر. سـاحـره ای از جـنـس مـاه 🌑✨
seeppiidd عضویت: 1399/04/07 تعداد پست: 4377 بچه ها توروخدا بگید باید برم منم ازش حلالیت بخوام ؟💔 عزیزم عذاب وجدان چرا داری الاناونم یه حرف خیلی بد دربارت زده نمیگم شمام کار خوبی کردی ولی واقعا نیازی به حلالیت طلبیدن نیست God؛
ariana_rad عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 3053 بچه ها توروخدا بگید باید برم منم ازش حلالیت بخوام ؟💔 به نظرم نهچون ممکنه کینه به دل بگیره بیشتر بر علیهت اقدام کنهمیتونی از راههای دیگه اقدام کنی که حق الناس نکرده باشیمثلا به نیتش ذکر بگی یا قران قرائت کنی
nila_wm مدیر استارتر عضویت: 1399/12/02 تعداد پست: 326 شاید کاری کردی که اضلا اشتباه نبوده ولی به مزاق اون خوش نیومده بهت حسودیش شدهیا کسی پیشش پشت سرت صحب ... من در حق هیچکس بدی نکردم بخدا هیچکس من با اینکه بیست سالمه هرجا بحث غیبته جمعش میکنم میگم توروخدا نگید بعد دیدم همه جا حرفم هس همه جا دارن آبرومو میبرن منم عصبی شدم در عصبانیت یه چیزی گفتم نمیدونم باید حلالیت بطلبم یا نه گُفتَند که او عاشِقِ گیسویِ کَمَند اَست، موهایِ من اَز عصرِ همان روز بُلَند است
nila_wm مدیر استارتر عضویت: 1399/12/02 تعداد پست: 326 مگه اون خجالت کشید و حلالیت طلبید که تو بخای؟ بیخیال واقعا از این ادم مریض فاصله بگیر. نه نمیدونم چرا من این حسو دارم که باید برم معذرت خواهی کنم نمیدونم چرا اینجوریم.. گُفتَند که او عاشِقِ گیسویِ کَمَند اَست، موهایِ من اَز عصرِ همان روز بُلَند است