2777
2789

بنظرتون رمز مسلط شدن به یه زبان چیه؟

نگید استمرار و تلاش و اینا منظورم نیست،یه راهی که باعث بشه تلفظ و حرف زدن خوب باشه ،خیلیا با اینکه خیلی تلاش کردن و زبان خوندن و الان بلدن و حتی مترجم هستن ولی تلفظشون اونقدر خوب نیست،یا مثلا طرف بیشتر از ۱۰ ساله داره با یه زبان درس میده یا ترجمه میکنه ولی همچنان تلفظش بده و خیلی فارسی طوری، و به ساده ترین حالت ممکن حرف میزنه،یعنی با کلمات ساده و جمله بندی و گرامر خیلی ساده 

منم خودمم همینطورم و نمیدونم از چه راهی باید بخونم که بتونم مسلط بشم مثل نیتیوا .. 

فیلم دیدن . تضمینی

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه وقتی فیلم‌میبینم انگار لیسنینگم فقط خوب‌ میشه،یعنی چیزایی که میگن رو میفهمم ولی خودم نمیتونم اون ...

شدویینگ 

گوش کن مث شدو تکرار کن

اهنگ 

دیالوگ

انیمه فیلم

اخبار 

میتونین ماهی صدام کنین🎀

چطوری؟با زیرنویس یا بدون؟ و اینکه فقط میدیدی یا همراهش تکرار میکردی و لغات مینوشتی و ..؟

با زیرنویس 

ولی الان بیشتر جمله هارو بدون زیرنویس هم متوجه میشم 

درکل بستگی به زبانی که میخوای یاد بگیری هم هست ترکی استانبولی کلا زبان راحتیه زود میفهمیش ولی اگه بخوای فرانسوی یا آلمانی یاد بگیری قطعااا سخت تره و تایم بیشتری نیاز داری 

جنگل سوخته را وعده باران ندهید

اخه وقتی فیلم‌میبینم انگار لیسنینگم فقط خوب‌ میشه،یعنی چیزایی که میگن رو میفهمم ولی خودم نمیتونم اون ...

درسته. خب برای صحبت کردن یا باید پارتنر تمرینی داشته باشی یا اگه ممکن نیست کل روز رو به انگلیسی فکر کنی و هر چند دقیقه هم که میتونی جلو آینه بری و درمورد هر چی دوست داری به انگلیسی حرف بزنی . 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨