2777
2789
عنوان

هماتوم

67 بازدید | 9 پست

سلام، بچه ها من باردارم، نه هفتمه، دیروز رفتم سونوگرافی گفتن قلب جنین تشکیل شده ولی هماتوم جزئی زیر یک سی سی داری، حالا چیکار کنم؟خود به خود میره؟نگرانم

منم داشتم، خودش از بین رفت

زیاد نیست نگران نباش و کار سنگین نکن

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی 💓 که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی ❤️درست در لحظه آخر،در اوج توکل و نهایتِ تاریکی، نوری نمایان میشود معجزه ای رخ میدهد، خدا از راه می رسد  خدایا شکرت برای هرچیزی که دارم و هر چیزی که ندارم،اگه لایق باشم دعاگوی همه اونایی که منتظر مادر شدن هستن هستم، نا امید نشید خدا برزگ تر از حد انتظار ماست🌹

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

منم داشتم، خودش از بین رفتزیاد نیست نگران نباش و کار سنگین نکن

واقعا خود به خود رفت؟نگرانم، کار سنگین نمیکنم، ولی معلمم و سر کار میرم،نمیتونم استراحت مطلق کنم

آره از بین رفت، منم بایه بچه کوچیک استراحت نکردم ولی خداروشکر کم بود و از بین رفت 

البته شیاف پروژسترون هم دکتر برام نوشت روزی یکی

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی 💓 که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی ❤️درست در لحظه آخر،در اوج توکل و نهایتِ تاریکی، نوری نمایان میشود معجزه ای رخ میدهد، خدا از راه می رسد  خدایا شکرت برای هرچیزی که دارم و هر چیزی که ندارم،اگه لایق باشم دعاگوی همه اونایی که منتظر مادر شدن هستن هستم، نا امید نشید خدا برزگ تر از حد انتظار ماست🌹