2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم مثبت شد دوبار ولی پری شدم بازم کوتاه نیومدم رفتم آز دادم منفی بود

خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعا‌کنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭
نه فکر کنم اسمش سرتین بود اگه اشتباه نکرده باشم

میخوای خیالت راحت شه برو یه آز خون بده ولی اگه خون ریزیت در حدیه که یه نوار کامل رو پوشش بده یعنی کامل باز شدی و دیواره ریزش کرده

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

بله برای منم اتفاق افتاد امسال دو بار .بیبیم مثبت شد ، ولی یه بار با فاصله چند ساعت بعد از مثبت شدن بی بی پریود شدم ، دفعه بعدم بعد از چهار روز تاخیر و مثبت شدن بی بی.

💗الهی و ربی من لی غیرک💗

به این اتفاق میگن بارداری شیمیایی ، یعنی لقاح اسپرم و تخمک انجام میشه و سطح HCG میره بالا توی خون ولی به دلیل ضعیف بودن نطفه ،لانه گزینی انجام نمیشه و دفع میشه و سطح هورمون افت میکنه و پریود اتفاق می افته .

💗الهی و ربی من لی غیرک💗