2777
2789
عنوان

ترمیم معدل

119 بازدید | 5 پست

دیپلم انسانی دارم می‌خوام کنکور هنر بدم 

بهم گفتن باید پنج‌تا از درسارو دوباره نهایی امتحان بدم

من الان باید کتابهای رشته انسانی رو بخونم برای ترمیم یا کتابای هنر و نظری رو ؟؟

کتابای رشته‌ای ک قراره کنکور بدی

پایه یازدهمشو کامل میخونی

دوازدهم اونایی که تو رشته خودت نبوده رو 

لطفا قبل از تبادل نظر با بنده مطالعه کنید : اگر به سبب اعتقاد شخصیتون حین دیدن نظر مخالف عقیده اتون فکر میکنید طرف مقابل دشمن شماست ، اگر پروفایل شما اشخاص خاصی هستند و اگر معتقدید وضعیت گل و بلبله لطفا ریپلای نکنید.با تشکر 🙏🏻

کتابای رشته‌ای ک قراره کنکور بدیپایه یازدهمشو کامل میخونیدوازدهم اونایی که تو رشته خودت نبوده رو

الان فارسی دینی سلامت عربی و زبان کدوم رشته رو باید بخونم؟دیپام انسانی ام ولی کنکور هنر می‌خوام بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان فارسی دینی سلامت عربی و زبان کدوم رشته رو باید بخونم؟دیپام انسانی ام ولی کنکور هنر می‌خوام بدم

خب اینا که عمومیه و از قبل امتحان دادی اگه نمره ‌ات خوبه لازم نیست. درسای تخصصی ۱۲ و همه دروس ۱۱ رشته هنر

لطفا قبل از تبادل نظر با بنده مطالعه کنید : اگر به سبب اعتقاد شخصیتون حین دیدن نظر مخالف عقیده اتون فکر میکنید طرف مقابل دشمن شماست ، اگر پروفایل شما اشخاص خاصی هستند و اگر معتقدید وضعیت گل و بلبله لطفا ریپلای نکنید.با تشکر 🙏🏻

نمراتم گفتن باید بالای نوزده باشع

امتحانات نهایی واقعا سخت شده

نمونه سوالای سال قبلو ببین و اگه فک میکنی نمره بالاتر از نمره‌ی قبلت میگیری طبق اون سطح سوالا مجدد ثبت نام کن