2777
2789
عنوان

میگم بنظر شما

81 بازدید | 11 پست

پسری که بدونه مامانش دوست دختر داره اما پسره دور از چشم دختره بره با دخترای دیگه هم باشه یعنی اون دختررو واسه زندگی میخواد؟ 

اصلا همچین پسری که همزمان با چند نفره هدفش چیه؟

نه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هدف همه دختر پسرایی که به دنبال دوستی موقت با جنس مخالف هستن فقط و فقط ۱_ تلف کردن عمر گرانبها ۲_از دست دادن فرصت های خیلی قشنگی که میتونست داشته باشه ۳_خراب کردن آینده و رویاهاش و از همه مهمتر روحیه و مغز و ذهنش

یعنی فقط واسه تفریحه ؟ یعنی هرکاری واسه اون دختره بکنه واسه بقیه هم انجام میده؟

بله

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اسی یه سوال چرا چند وقته اینو می پرسی

دوست دارم نظر خیلی از ادما رو بدونم اخه یه سری پرسیدم یکی میگفت کسی ک کسیو دوست داشته باشه و قصد جدی داشته باشه بهش خیانت نمیکنه 

اما بعضی برعکس این بودن

درحالی ک خودم با اون اولی موافقم کسی ک عاشق واقعی باشه خیانت نمیکنه کسی ک این کارو بکنه هدفش سرگرمی اما بعضی اوقات ادم دودل میشه بین حرفا😅😅

دوست دارم نظر خیلی از ادما رو بدونم اخه یه سری پرسیدم یکی میگفت کسی ک کسیو دوست داشته باشه و قصد جدی ...

به نظرم جواب کاملا مشخصه

اصلا غیر از عاشق بودن ایشون بعد ازدواج هم ممکنه خیانت کنه اون طرف قبول می کنه این موضوع رو؟

به نظرم جواب کاملا مشخصهاصلا غیر از عاشق بودن ایشون بعد ازدواج هم ممکنه خیانت کنه اون طرف قبول می کن ...

اون دختره ب فرض ندونه ولی خب درسته اون ادم وقتی الان بهش خیانت میکنه تو زندگی هم همین اتفاق میفته 

حالا اگر همین پسره برگرده بگه میخوام دورامو بزنم بعد زن بگیرم یعنی خودش داره میگه ک قصدش تفریحه؟ 

تازه اگر با دختره اینطوری باشه ک مثلا تولدش کادو بگیره براش ولی خب پاشه دختره بره خونش همینطور هم پسره با دخترای دیگه خونش بره این حرکت پسره یعنی فقط قصد خوش گذرونی دیگه؟

اون دختره ب فرض ندونه ولی خب درسته اون ادم وقتی الان بهش خیانت میکنه تو زندگی هم همین اتفاق میفته حا ...

من نمیدونم طرز فکر اون آقا چیه

ولی مشخصه این آدم برای خودش و بدنش ارزشی قائل نیست و حضرت علی یه حدیث داره با این مضمون  که آدمی که خودش رو کوچیک میشمره از شرش در امان نباش

آدمی خودش برای خودش برای وقتش برای پارتنر که انتخاب می کنه ارزشی قائل نباشه خیری درش هست؟

غیراز این مورد این آدم داره خودش رو عادت میده به این کار،بعدا ممکنه نتونه ترک کنه یا حتی دختر هایی که باهاشون کاری کرده دردسر ساز بشن یا توی ذهنش مقایسه اشون بکنه با همسرش

آیا اگه پارتنر همین آقا همچين حرفی به ایشون بزنه ایشون قبول می کنه؟مشخصه که خود آقا هم حاضر نمیشه با زنی که با کسی رابطه داشته ازدواج بکنه

خود دختره که این رفتار و گفتار آقا رو می پذیره داره به آقا غیر مستقیم میگه من هر توهین و بدرفتاری از جانب تو به خودم رو می بخشم و برای خودم ارزش قائل نیستم

به قول سعدی :خبیث را چو تعهد کنی و بنوازی

به دولت تو گنه می کند به انبازی 

در کل ما خودمون آدم کاملی نیستیم و خودمون هم اشتباه بسیاری داریم در حدی نیستیم که قضاوت کنیم کسی و رفتارش رو .امیدوارم اون آقا و خانم هرکدوم که کار اشتباه می کنند برگردند از راه اشتباه.

اون خانم هم برای خودش ارزش قائل بشه و بدونه هرکسی حق نداره هرجوری باهاس رفتار کنه