2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی هیچ وقت نمیبخشمت خدا بابت اینکه مصوب تمام بدبختی هام تویی

ببخشید من متوجه نشدم کیو تمیبخشی؟

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

نگو اینطوری قدر سلامتی رو بدون .الان خاله من دوروزه تو کما هست داره با مرگ دست و پنجه نرم میکنه

بخدا آرزو دارم جاش بودم من از زندگی متنفرم 

مرگ رو به زندگی تو این خونه ترجیح میدم

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
منم اینجوری بودم همش ناشکری میکردم اخر مریض شدم از ۷ مرداد سلامتیم رو از دست دادم فهمیدم نفس کشیدن ر ...

من دوست دارم بمیرم حالا هرجوری شده مهم نیست چطور باشه

خسته ام اززندگی کردن

چطور زندگی کنم وقای هیچ دلخوشی این ندارم 

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
نگو تو رو خدا

بخدا خیلی خسته ام خیلی اسی راست میگه خدا با بعضی ها لجه مثل من که از درو دیوار برام میباره 💔

باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش💚💙💜🤎🖤♥️❤️🧡💛💗💓💕💞❣️🌱🌿🍃

من دوست دارم بمیرم حالا هرجوری شده مهم نیست چطور باشهخسته ام اززندگی کردنچطور زندگی کنم وقای هیچ دلخ ...

الان تقریبا میتونم بگم هشتاد درصدمون همینیم ولی چه میشه کرد دوست عزیز طاقت بیار انشاالله گشایشی بشه در مشکلاتت