2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آرایشگری خستگی داره. باید به سر و روی همه هم دست بزنی. بوی مواد اینام واسه ریه ها بده. کار یکیو هم خراب کنی  دیگه ولت نمیکنند. زیادم شدن هر جا میدی یکی آرایشگاه زده.

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲

حسابداری خوبه ؟؟

آره. سعی کن کار با نرم افزارهای مرتبط رو یاد بگیری. 

خوبه به نظرم. خودتی و یه سیستم. 

البته وقتی رفتی ثبت نام بگو میتونم سریع کار پیدا کنم. بگو خودتون جایی معرفی میکنید؟ 

دختر همسایه ما سال ۸۸ رفت دوره شو گذروند. الان ۱۶ ساله سر کاره

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲

خیر ببینی دختر

خواهش میکنم. 

البته الان با ۱۵ سال پیش فرق داره. همون قدر که آرایشگر و ناخن کار و اکستنشن کار زیاد شده حسابدارم زیاد شده. میری کلاس اول بگو وضعیت کار چجوره؟ من مسلط بشم و کار با هلو و پارسیان و بقیه برنامه ها رو یاد بگیرم کجاها میتونم کار کنم؟ 

ولی در کل از ِآرایشگری بهتره. کار تو ِآرایشگری اعصاب میخواد.  من تحمل زن های فیس و افاده ای و سر و صدا و قهقهه خنده و غیبت کردن رو ندارم. ترجیح میدم تو یه محیط آروم با یه سیستم کار کنم‌. فشردن صفحه کلید کامپیوتر و تکون دادن موس به من بیشتر آرامش میده تا سر و کله زدن با این و اون تا آرایشگاهها. 

باز باید ببینی روحیه خودت چجوریه.

ولی حتما سعی کن اگه حسابداری میری ببینی کجاها میتونی کار کنی. البته تو دیوار یا روزنامه همشهری دیدم حسابدار یا کمک حسابدار میخوان.  

ان شاءالله که چه آرایشگری چه حسابداری میری تو کارت موفق باشی 

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲

خواهش میکنم. البته الان با ۱۵ سال پیش فرق داره. همون قدر که آرایشگر و ناخن کار و اکستنشن کار زیاد شد ...

سر فصل هاشو بهت بفرستم ببین خوبه دوره ش بدرد میخوره یا پول حروم کنیه 

هرچه در جستن آنی ،آنی 
سر فصل هاشو بهت بفرستم ببین خوبه دوره ش بدرد میخوره یا پول حروم کنیه

بفرست.

نه پول حروم کنی که نیست‌. بهرحال اون چیزایی رو که مهمه و لازمه رو یاد میدن. 

این مهمه ک از اون چیزی که یاد گرفتیم بتونیم استفاده کنیم. آخر حسابداری رو هم یاد بگیریم ولی دنبال کار نریم چه فایده؟

خود من یه مدت بود کلاس فتوشاپ، اتوکد، GIS,  نمیدونم عکاسی و اینا رفتم ولی فقط رفتم... هیچ استفاده ای ازشون نکردم. ولی دوستام هستن دارند از همین کارا پول در میارن. 

تو هم دوره رو گذروندی بیفت دنبال کار پیدا کردن. مثل من نباش. 

سر فصلا رو بفرست

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲

سلام

آموزشاش که خیلی جامع و کامل بودن.

زیرش زده دانشکده علمی کاربردی؟

تهران هستی؟

قبل اینکه پولو واریز کنی حضوری برو مطمئن شو‌. یوقتی پول نریزی به حسابشون چشم بسته. اول ببین این که میگن معرفی به کار میشی هم واقعیت داره ؟

یه پرس و جو هم بکن ببین مدرک اینجا بهتره یا فنی حرفه ای بری یاد بگیری 

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲

سلام آموزشاش که خیلی جامع و کامل بودن.زیرش زده دانشکده علمی کاربردی؟تهران هستی؟ قبل اینکه پولو واریز ...

باش عزیزم بنطرت خوب بود این دوره یا زیاد جالب نبود و بیشتر بررسی کنم ؟ 

هرچه در جستن آنی ،آنی