2777
2789
عنوان

خاهرشوهرم میخاد بچشو بندازه

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 69 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو پولشو میدم ولی ازت امضا میگیرم که شوهرت یقمون رو نچسپه اونم امضا نمیده و اینطور خلاصصص

دوریم بابا ده ساعت راه بین ماست کجاییم امضا رو بگیریم

بعد میگ همینجوری بدید نه قرض

دوریم بابا ده ساعت راه بین ماست کجاییم امضا رو بگیریمبعد میگ همینجوری بدید نه قرض

کارش غیرقانونی 

و اگه اون بخواد بچه رو بندازه باید با پول بیشتر و زیرمیزی بندازه 

به شوهرت با در دوستی بگو ، بگو حق داره ها دلم براش میسوزه ولی میشه یه نشونه از طرف خدا باشه  ولی عزیزم این پول را نده چون تو گناهش شریک میشی و من میترسم خشم خدا زندگیمون را داغون کنه و رزق و روزیمون هرروز کمتر و بی برکت تر بشه  ...خدایی نکرده زیر این عمل چیزیش بشه خودمون را نمیتونیم ببخشیم و یه وقت هم شوهرش ازمون شکایت میکنه و بعدهم خواهرت پول دیه بچش را نداره که بده همهگناه ها میمونه گردن ما ...بعدم بگو من حرفمو زدم ولی تصمیم نهایی را میذارم پای تو چون میدونم خودت بهتر صلاح خواهرتو میدونی 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
خدا کنه بخدا ب پول نیاز داریم میگم شاید گریه زاری کنه شوهرم دلش بسوزه

شوهرت داداششه خب من داداش خودم باشه از زیر سنگ در میاره بهم پول میده ولی خب فکر نکنم برا همچین چیزی پول بهش بده چون سقط جنینو کار بدی میدونن همه در هرحال با شوهرت حرف بزن ببین چه فکری میکنه

🫂🙂سردرگم در هیاهو

چه قدر پیچیده تعریف کردی 😐😐چهار تا بچه داره می خواد پنجمی نجات بده به کمک نیاز داره چه اشکالی داره ...

بابا چهار تا داره الانم حاملس پنجمی رو 

و میخاد سقطش کنه بچرو 

شوهرش میگه حق نداری بچه رو سقط کنی 

اینم ب دکتر التماس کرده سقط کنه و میخاد پولشو از شوهرم بگیره

وای بسم الله چطوری میخواید تو قتل یک نفر اونم یک بچه شریک بشیددددد؟!؟وایییی من ب جای شما ترسیدم خدا ...

دقیقا بخدااااا

بعد الان فهمیدم بچه سه ماهس

دروغ میگفت یک ماهس