2777
2789
عنوان

کسایی که تنبلی تخمدان دارن بیان

97 بازدید | 17 پست

بچه ها من تنبلی تخمدان دارم بعد آخرین باری که پریود شدم مرداد بود بعدش دیگه نشدم ۱۷ سالمه دکترم رفتم اما هنوزم پریود نشدم نکنه یائسه شدم بچه ها 

شده اینجوری بشید؟

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

یاخدا حتما برو دکتر

منم جوش شدید زدم 

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاخدا حتما برو دکترمنم جوش شدید زدم

رفتم دکتر والا هیچی نشده خیلی استرس گرفتم و ترسیدم وای 

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

رفتم دکتر والا هیچی نشده خیلی استرس گرفتم و ترسیدم وای

دکترتو عوض کن

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

هیچکس ۱۷سالگی یائسه نمیشه عزیزم.دکتر بهت دارو نداد؟اصلاح سبک انجام بده.سالم خوری. قند و حذف کن ورزش ...

اخه دکتر گفت اونایی که مه تنبلی دارن شاید خیلی زود یائسه بشن بعد ترسیدم بهم مدرکسی پروژسترون داد ولی خب اثر نکرده 

یه دکتر دیگه برو.

باشه مرسی ♥️

برو دکترآمپول برات مینویسه

بهم قرص داد اما انگار اثر نداره 

منم دارم تنبلی شدید اگر پی اش نگیرم اصلا نمی شم ۶ ماه ۵ ماه ولی خودم خیلی پیگیرم قند مصنوعی  رو تقریبا حذف کردم ... 

ورزش هم میکنم زیاد ن ولی خب .. 

می‌رقصم می خندم 😌🫰 

۱۹ سالمه 😍

البته آخرین باری ک سونو کردم  یه سال و نیم قبل بود بعدش دکتر نرفتم سعی کردم خودم خودمو درمان کنم 😌♥️ 

امید وارم ک الان تخمدان هام کمی فعال شدن باشن 😆

منم دارم تنبلی شدید اگر پی اش نگیرم اصلا نمی شم ۶ ماه ۵ ماه ولی خودم خیلی پیگیرم قند مصنوعی رو تقری ...

راستش من مشکل اعصاب دارم وقتی مامانم مریض شد افسردگی گرفتم و الانم که فوت کرده شدید تر شده دارو میخورم خیلی بی حوصله ام اصلا حال و حوصله ورزش ندارم