2777
2789
الان نظرات رو خوندم بی دلیل میخوای برداری؟؟؟؟؟؟؟؟

لابد خونریزیاش زیاد وطولانی ..تو این موارد رحم برمیدارن ..من تو اقوام سه نفر برداشتن مثلا مادرم بخاطر عفونت شدید 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نهدبچه میخوام چیکار اعصاب خودمو هم ندارم بچه رو میزنم میکشم اعصاب بچه اصلا ندارم

فک کنم الان دچار درد پریودی چون عصابتو خورد کرده منم هرماه روانی میکنه ب جنون میرسم از حجم عصبی بودن

🫂🙂سردرگم در هیاهو

چون‌خونریزیم خیلی شدیده‌

خب مفنامیک اسید نمیخوری حداقل غلیظ شه کثیف کاری نشه؟واقعا بده شدیدش هم بده ذره ذره هم کاش حداقل ۵ روز بود یروز لکه بینی دو و سه که شدیده بعدم دو روز تا پاک شی منم بدم میاد ولی چه میشه کرد مثل خیلی چیزای دیگه باید کنار اومد  دیگه نبودش هم هزارتا فکر و خیاله شکر

خب مفنامیک اسید نمیخوری حداقل غلیظ شه کثیف کاری نشه؟واقعا بده شدیدش هم بده ذره ذره هم کاش حداقل ۵ رو ...

عزیزم من چون قرض رقیق کننده خون‌میخورم این شکلیه بعد برای این خونریزی هزارتا دکترم رفتم یه خوره بهتر میشه

غم انگیز ترین چیز توی زندگی  یه استعداد تلف شدست