2789
عنوان

یه چیز بگم درس بگیرید

134 بازدید | 6 پست

بچه ها من پارسال توی شرایطی بودم که خلاصی ازش محال بود یک نفر هم خوابگاهی  حدود دوماه هر روزو شب بهم فحاشی میکرد بیشتر فحشاش ترشیده و ... بود 

حتی ظاهر و قیافه و زندگی و هرچیزی که فکر کنید. تلاش میکرد من برم از اتاق ولی متاسفانه مسئول بهم اتاق نمیداد و حالا راهکارهای احتمالی رو بذارید کنار. من بعدش با نامزدم آشنا شدم به خیالم گفتم خب خدا برام فرستاده بابت دل شکستم و... من این تصورو داشتم.  همه چیز تاجایی که تونستم شرعی جلو رفت. ولی نکته اینجاست. من اونقدری که باید تحقیق نکردم! توی ذهنم همین بود که بالاتر گفتم. چون دقیقا دقیقا همونی بود که سالها از خدا میخواستم جز به جز. خب ولی متاسفانه بعد یک سال جدا شدیم‌. یا مثلا از دخترایی شنیدم خواب شوهرشونو دیدن و... . بچه ها دنیا پیچیده تر از ایناست که هرچیزیو نشونه بدونیم. همه چیو کامل باید بسنجی. ما نمیفهمیم چی دقیق از طرف خداست یا نیست. این دنیا هم برای این نیست که ما به آرزوهامون برسیم‌. جای دیگه جایگاه ابدیه ما هست نه اینجا! البته آرزو کردن و دعا بااااید باشه این اسمش خوفو رجا هست یعنی هم آرزومند باشی هم بترسی مبادا خدا ناراحت شه که ببینه تو به خودتو بقیه آسیب زدی! پس  امشب دعا بخون آرزوکن و .... ولی خب بعدش اگه نشونه های برآورده شدن دیدی، بدون تحقیق و بی فکر جلو نرو . 

واقعا درست میگید قبول دارم

منم یه مدت خیلی از حضرت معصومه خاستم ازدواجم رو جور کنه

با یکی اشنا شدم گفتم حتما بی بی حاجتم رو داده دقیقا به قول شما نشونه هایی که میخاستم رو داشت 

حتی ازمایش هم رفتیم

اما شکر خدا تا قبل از اینکه عقد کنیم بهم خورد.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

واقعا درست میگید قبول دارممنم یه مدت خیلی از حضرت معصومه خاستم ازدواجم رو جور کنهبا یکی اشنا شدم گفت ...

قربونت عزیزم ممنونم از اینکه وقتتو بهم اختصاص دادی❤️‍🩹خدا واقعا بهمون رحم کرد🥲🥲🥲

ببخشید شرمنده من الان فهمیدم آقا بودین عذر میخوام

خواهش میکنم اختیار دارین

بله متوجه شدم شما هم گمان کردین بنده خانم هستم که راحت صحبت کردین شما ببخشید سوتفاهم پیش اومد شما هم جای خواهر بنده