بچه ها من پارسال توی شرایطی بودم که خلاصی ازش محال بود یک نفر هم خوابگاهی حدود دوماه هر روزو شب بهم فحاشی میکرد بیشتر فحشاش ترشیده و ... بود
حتی ظاهر و قیافه و زندگی و هرچیزی که فکر کنید. تلاش میکرد من برم از اتاق ولی متاسفانه مسئول بهم اتاق نمیداد و حالا راهکارهای احتمالی رو بذارید کنار. من بعدش با نامزدم آشنا شدم به خیالم گفتم خب خدا برام فرستاده بابت دل شکستم و... من این تصورو داشتم. همه چیز تاجایی که تونستم شرعی جلو رفت. ولی نکته اینجاست. من اونقدری که باید تحقیق نکردم! توی ذهنم همین بود که بالاتر گفتم. چون دقیقا دقیقا همونی بود که سالها از خدا میخواستم جز به جز. خب ولی متاسفانه بعد یک سال جدا شدیم. یا مثلا از دخترایی شنیدم خواب شوهرشونو دیدن و... . بچه ها دنیا پیچیده تر از ایناست که هرچیزیو نشونه بدونیم. همه چیو کامل باید بسنجی. ما نمیفهمیم چی دقیق از طرف خداست یا نیست. این دنیا هم برای این نیست که ما به آرزوهامون برسیم. جای دیگه جایگاه ابدیه ما هست نه اینجا! البته آرزو کردن و دعا بااااید باشه این اسمش خوفو رجا هست یعنی هم آرزومند باشی هم بترسی مبادا خدا ناراحت شه که ببینه تو به خودتو بقیه آسیب زدی! پس امشب دعا بخون آرزوکن و .... ولی خب بعدش اگه نشونه های برآورده شدن دیدی، بدون تحقیق و بی فکر جلو نرو .
من متاسفانه سر این آدم عجله کردم چون مو به مو آرزوهاز منو تو خودش داشت از هیچ چیزش بدم نمی اومد رویام بود واقعا . خدا مقصر نیست. خودم درست حسابی بررسیش نکردم:)
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.