2777
2789
عنوان

پربازدید آرزوها

| مشاهده متن کامل بحث + 22082 بازدید | 1436 پست
ازین خونه رفته باشم تو خونه خودم خدایا تو رو به عظممت قسم امیدمو ناامید نکن خسته شدم از توهین و منت

ایشالله همه خونه دار بشن خونه ای پر از عشق و امید 🏡💚❤️🤍

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من به آرزوهام قول رسیدن دادم 🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنها آروزم اینه خواهرم سالم پیش ما برگردهلطفاً یه صلوات برای آرزوم بفرستیدبراش دعا کنید سالم باشه

فرستادم گلم 👩‍❤️‍👩

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تا سال بعد راهی براص درمان موهام پیدا کرده باشم که جوابم داده باشه شاغل شده باشم امتحانامو با نمره عالی پاس کرده باشم ازدواجم اون جوری که میخاستم شده باشه 🥰🥰🥰🥰

الهیی آمیننننن❤️

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

خودم موفق شممم یه شوهر قد بلند خوشگل خوشتیپ و پولدار که خسیس نباشه و خانواده دار باشه با اخلاق خیلی ...

❤️👰🏻‍♀️🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راسی اسی یادم رفت بگم آرزو دارم هیچ بی خانمان و بدبختی تو ایرانمون نباشه و هیچ بچه ایی توایرانمون حسرت به دل نباشه 🙏🙏🙏تا اونوقت بتونیم به فلسطینیا و مردمه غزه هم کمکی بکنیم