nii مدیر استارتر عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 353 عنوان بچه 79 بازدید | 9 پست دوستان 😑من دوست دارم نی نیم شبیه خودم خوشگل باشه 😐همیشه دعا میکنم از خدا میخوام بچه ام سالم باشه و خوشگل☺اینکه عیبی نداره آدم از خدا بخواد بچش خوشگل باشه؟؟؟؟ 1396/09/24 | 12:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوگندجان عضویت: 1396/04/03 تعداد پست: 4260 نه چه ایرادی داره همه دوس دارن خوشگل باشنمنم از خدا میخام اگه بچم دختر شد خوشگل باشه اگه پسر بود زیاد مهم نیس به حدی دوستت دارم که میدانم خدا روزی ،سوالش از تو این باشد چه کردی او پرستیدت؟
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91718 نه چه ایرادی داره همه دوس دارن خوشگل باشن منم از خدا میخام اگه بچم دختر شد خوشگل باشه اگه پسر بود ز ... طفلی پسرت کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
nii مدیر استارتر عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 353 نه چه ایرادی داره همه دوس دارن خوشگل باشن منم از خدا میخام اگه بچم دختر شد خوشگل باشه اگه پسر بود ز ... 😂وا پسرم باید خوشگل باشه
پرپروک۷۱ عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 10676 من حتی حسرت یه بچه زشت رو هم دارم.فقط بچم باشه سالم باشه😢 ایشالا زودی مامان میشی😊
nii مدیر استارتر عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 353 من حتی حسرت یه بچه زشت رو هم دارم.فقط بچم باشه سالم باشه😢 الهی 😣انشاالله خدا میده بهت