2777
2789
عنوان

تو رابطه عاطفیم درک نمیشم😔

107 بازدید | 11 پست

نامزدم خود شیفتس نمیتونه قبول کنه تو رابطه کمبود حس میکنم نمیتونه قبول کنه اشتباه میکنه روانیم کرده.چند روزه مشکلمون سر اینه که به شدت ۳.۴ماهه رفیق باز شده در حدی که میاد پیشمم از رفیقاش حرف میزنه.هرچی بهش محبت کردم ی مدت بیاد طرف خودم فایده نداشت.قهر کردم بی محلم کرد.ی مدت سرد شدم به خودش بیاد طلبکار شده که تو چرا با من حرف نمیزنی و تحمل ندارم و هی دعوا کرد باهام.حالا با زبون خودم مستقیم میگم مشکلاتم تو رابطه اینه همه حرفامو به خودم برمیگردونه و میگه من کاری نکردم و من مشکلی ندارم و مقصر تویی و..... تو رابطه حس تنهایی میکنم همش انگار احساسم درک نمیشه حالم دیگه بده چیکار کنم😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین الفرارررررررزندگی کردن با آدم خودشیفته نابودت میکنه، سر هر چیزی هررررر چیزی تو رو مقصر جلوه مید ...

سه ساله منو مقصر جلوه داد😔هربار قهر کردم خودم اشتی کردم چون بهم این حسو داد که من مقصرم

سه ساله منو مقصر جلوه داد😔هربار قهر کردم خودم اشتی کردم چون بهم این حسو داد که من مقصرم

متاسفم. من مامانم اینطوره.  خیلیی اذیتم کرد هممونو هم منو هم بابامو هم داداشمو. به اینجور آدما پیشنهاد مشاوره هم بدی قبول نمیکنن میگن خودت مریضی. دانشگاه قبول شدم رفتم ی شهر دیگه نفس کشیدمم. خیلیی جدی بگیر ، نامزدی اینطوره بری زیر یه سقف واویلا میشه 

کسی باید بره مشاوره نامزدشه نه ایشوندر هر حال این آدم درس بشو نیس و اگه بخواد باهاش زندگی کنه نابود ...

شما از اون دسته افرادی هستی ک اعتقاد داری فقط آدم مشکل دار میره مشاور، نخیر فردی که آگاه تره و بالغ تره میره ک بفهمه چطور چالشش رو حل کنه یا ترک کنه و چطور آسیب نبینه، خوشبختانه ایشون مثل شما فکر نکردن و کمک گرفتن