2777
2789
عنوان

از ماشین شوهرم کاندوم پیداکردم😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 40 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه واقعا دیروز ماشین دست رفیقش بوذ خب قبول کن 

امیدوارم ک چیزی نشده باشع

خودت شوهرتو چجوزی میشناسی آدم خیانت یا دروغ هست؟

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

نمیدونم دیگ بهش گفتم باور نمیکنم گفت همین ک هست باورنکن

بگو به زن ِ این دوستت زنگ میزنم میگم پس. تا دوستش هم یادبگیره دفعه بعد کثافت کاری کسی رو گردن نگیره.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
نمیخام انرژی منفی بدم..ولی شاید با دوستش هماهنگه..بعدشم ت خودت شوهرتو چجوری میشناسی؟؟

اصلا با این دوستش زیاد راحت نیستا خودمم تا الان چیزی ازش ندیدم

اگه واقعا دیروز ماشین دست رفیقش بوذ خب قبول کن امیدوارم ک چیزی نشده باشعخودت شوهرتو چجوزی میشناسی آد ...

اره داد دستش..چند ساله ازدواج کردم ندیدم چیزی ولی این یبار..

مث سگ دروغ میگه

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....