maryam50000 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/24 تعداد پست: 34 عنوان بهم خیانت شد🥲💔 110 بازدید | 3 پست بچه ها اینجا کسی هشت بهش خیانت شده باشه؟بعد خدا جبرانش کرده یا راست راست دارن میچرخن واس خودشون؟یعنی اینکه جدا شدن یا نه؟الان فقط یه چیزی میخوام بشنوم آروم بشم پر خشم و نفرتم و قابلیت اینو دارم که قاتل بشم 1403/10/13 | 10:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
افسون٣ عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 1223 عزیزم خدا بهت صبر بده، من که هر وقت بهم خیانت شده برگشته پشیمون و عذرخواهی کرده البته واگذار کن به خدا ممکنه دیر بگیره اما سخت میگیره، خدا از حق بنده هاش نمیگذره هر چه دلم خواست نه آن می شود، هرچه خدا خواست همان می شود😊
maryam50000 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/24 تعداد پست: 34 عزیزم خدا بهت صبر بده، من که هر وقت بهم خیانت شده برگشته پشیمون و عذرخواهی کرده البته واگذار کن به خ ... امیدارماگه خیانت میکرد و میرفت خیلی بهتر بودالان با اون که بهم خیانت کرده بهم زنگ میزنن و هی میگه از اولشم تورو نمیخواستم و هر هر میخندن 🥲💔شاید فکر کنی راجع به یه بچه حرف میزنم ولی ۲۳ سالشه ودختره هم ۲۱😓
افسون٣ عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 1223 امیدارماگه خیانت میکرد و میرفت خیلی بهتر بودالان با اون که بهم خیانت کرده بهم زنگ میزنن و هی میگه از ... وای چه نفهم و بچه اس واقعا که بی لیاقته غصه نخور لیاقتتو نداشته هر چه دلم خواست نه آن می شود، هرچه خدا خواست همان می شود😊