2777
2789
۵۵

نا‌امید نباشین دست خدا بالای دست هاست من دو تا خانم میشناسم که سنشون بالا بود ۵۰به بالا سرطان سینه گرفتن و پس از طی مراحلی خوب شدن الانم ۱۰ساله میگزره اما دختر هموم خانم تو سن ۳۰ وخورده ای سرطان رحم گرفت و زیاد نتونست مقابله کنه و فوت کرد پس همه شرایطشون یکسان نیست شما هم امید داشته باشین طب سنتی هم میتونه درکنار درمانای دیگه کمک کننده باشه و از همه بالاتر خدا و ائمه هستن

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   
ما عمل کردیم ریه سمت چپ کاملا تخلیه شده بعد یک ماه شیمی شد ۸ دوره بعد پرتو ۳۳جلسه الان فعلا همه آزما ...

بهترين دكتر انتخاب كنيد و به دكترش اعتماد كنيد

ب باباي من گفتن متاستاز داده و شش ماه زنده ميمونه

بايد سريع عمل شه

كه ماهم فورا پذيرفتيم

خدا ازشون نگذره، بعد عمل اكسيژن وصل نميكنن و بابام ميره تو كما

بعدش شرايط خيلي سخت شد

با اون شرايط سخت، بابام دوسال باهامون زندگي كرد

همش ميگيم اگه اون عمل لعنتي با اون سرعت نميپذيرفتيم،دكتر و بيمارستان بهتر انتخاب ميكرديم،هرچند تو مرگ ادمها نميشه تغيير ايجاد كرد

ولي بابام اون دوسال زجر نميكشيد، عين يه ادم عادي زندگي ميكرد

فقط روحيتون حفظ كنيد

دكترها خدا نيستن

هرچيزي دكترش گفت

با چندتا دكتر ديگه هم مشورت كنين، سريع تسليم نشين

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توکلتون بخدا باشه . انشالله خوب میشه . عمر دست خداست . یکی از همسایه های ما رو دکتر جوابش کرد سرطان سینه داره . ولی این زن اینقد روحیه اش خوبه میگه تا بچه هام ازدواج نکنن سرو سامون نگیرن نمیمیرم.الانم 5 سال از قطع امید دکترا میگذره و این خانوم خیلی هم شادابه

من ماهی ام اما به سرم شور نهنگ است  این برکه بیحوصله اندازه من نیست....

بیشتر برین سراغ طب اسلامی و تغذیه درمانی و طب سنتی و آب درمانی و گیاه خواری درکناردرمانش ایناباشه کامل خوب میشه

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
شما هم تو این دوسال شیمی و پرتو انجام دادین 

نه

متاسفانه شرايط پدرم خيلي بد بود

دكتر حتي شيمي درماني هم نكرد

گفتن تاثيري نداره

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

تو رو خدا یکی به من جواب بده مادر من بعد از سه سال که سرطان رحم داشتند متاستاز زد به کمر و ریه دو تا رو عمل سه ماه بعد یه توده باز زد هون ریه یک کم پایین تر رفتیم پیش دکتر اربابی mritیک ماه هر روز انجام دادن دو ماه بعد اسکن کردن و توده کامل از بین رفته بود یه دفعه بعد دو هفته دیرم مادرم از پشت کمر درد شدید دارن و سه روز فقط با مسکن میخوابن میترسیم باز بگن توده است میگه عضروف درد میکنه استخوان نیست ناگفته نمونه باشگاه میزفتن وزنه سنگین بلند کردن 

تو رو خدا یکی به من جواب بده مادر من بعد از سه سال که سرطان رحم داشتند متاستاز زد به کمر و ریه دو تا ...

دوست عزیز اگه خوب نشدن حتما بصورت جدی بررسی کنید. مادر من 9 ماه از درد کمر مینالید و دکترهای بی انصاف فقط مسکن و مسکن. حتی یکیشون که بالاخره ام آر آی نوشت، باز هم از نتیجه اش گفت در اثر پوکی استخوان یکی از مهره های ستون فقرات شکسته. بعد مدتها که خوب نشد و در اثر یک عارضه مغزی، تازه متوجه شدیم مدتهاست سرطان ریه دارن و تمام دردی که میکشیده این مدت بخاطر متاستاز به ستون فقرات بوده. اون مهره ی که شکسته بود به هیچ عنوان بخاطر پوکی استخوان نمیتونسته بشکنه و دکتر با وجود توضیحاتی که در نتیجه ام آر آی بوده متوجه متاستاز نشده. متاسفانه الان دیگه به مغز هم متاستاز داده و راه درمانی نداره. فقط شیمی درمانی تسکینی برای کم کردن علائم بیماری. انشالله مادر شما خوب شده باشن و سال های سال از کنار هم بودن لذت ببرید

دوست عزیز اگه خوب نشدن حتما بصورت جدی بررسی کنید. مادر من 9 ماه از درد کمر مینالید و دکترهای بی انصا ...

عزیزم میدونم تاپیک قدیمیه اما مادر عزیزتون چه علائمی داشت

روانشناسی کودک
عزیزم میدونم تاپیک قدیمیه اما مادر عزیزتون چه علائمی داشت

اولین علائم مادرم همونجور که گفتم فقط کمردرد و پشت درد بود. تا 9 ماه هیچ علائم دیگه ای نداشت. البته مادرم کلا سرفه از قدیم ها زیاد داشت. این مدت هم بخصوص شب موقع خواب سرفه داشت ولی خب تصور میشد همون سرفه های قدیمی هست. بعد یه روز یهو وسط صحبت کنترل سرش رو از دست داد و سرش به چپ و راست متمایل میشد. بعدشم دیگه یواش یواش علائم شروع شد. متاسفانه سرطان ریه خیلی دیر علائم ظاهر میشه و اکثرا از علائم متاستاز به نقاط دیگه متوجه اصل مطلب میشن. متاسفانه مادر من پنج ماه بیشتر نتونست تحمل کنه. شیمی درمانی خیلی ضعیفش کرد. بعد دو نوبت دکتر گفت دیگه ادامه ندید. بعدشم سرماخورد و ... پر کشید

اولین علائم مادرم همونجور که گفتم فقط کمردرد و پشت درد بود. تا 9 ماه هیچ علائم دیگه ای نداشت. البته ...

الهی بمیرم عزیزم خدا رحمتشون کنه قطعا این همه دردی که مادر عزیزتون کشیده جایگاهشون بهشته . خدا بهتون صبر و ارامش بده

روانشناسی کودک
هرچيزي ممكن هست تو مريضيها اصلا نميشه يه الگو كلي گفت همين سرطان خون ك ميگي ي نوجوون شونزده ساله ...

تو سن بالا چون تعداد گلبولها کمتره سرطان خون پیشرفت نمیکنه و برای سن زیر بیست سال کشنده هست