2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 25 پست
عزیزم اول اینکه میخوام بدونم باهاش دراین مورد صحبت کردی؟؟اگه که یه روز وقت بزار بشینید باهم صحبت کنی ...

اخه قربون شکلتون من رفت و آمدم با دوستمو محدود کنم، ذات این آقا که عوض شدنی نیست. فردا یکی رو تو محل کار دید خوشش اومدم نزارم بره سرکار ؟🥲 

خیلی عوضینروانمو بهم ریخته میگه من بعد تو چجوری بتونم کسی رو جات بزارم؟ بعد همین الان جام کسیو گذاشت ...

ارع باباع شوهر خودم هنوز میگه من عاشق نمیشم فقط تو هنوز منو میبینه اشک تو چشاشه یهو میزنه زیرگریه ولی خودش گفته با خیلیاس ولی عاشقشون نیستم ینی چی عاخه🤣🤣🤣

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ارع باباع شوهر خودم هنوز میگه من عاشق نمیشم فقط تو هنوز منو میبینه اشک تو چشاشه یهو میزنه زیرگریه ول ...

وای دقیقا😐 معلوم نیست چشونه

حرمسرا میخوان که توش سوگولی ما باشیم

وای دقیقا😐 معلوم نیست چشونهحرمسرا میخوان که توش سوگولی ما باشیم

هیچی بخدا تنهایی نمیشه یه مدت تنها باشی دلت نمیاد ارامشتو خراب کنی😅

ولی هرکی اوند رل نه ها هم صحبت شو یه مدت باهاش ببین اخلاق طرف چجوریه خوب نبودی راحت میذاریش کنار صبر میکنی بعدی بیاد

من الان هرکی میاد حتی یه اخلاق بد داره رو اعصابمه ضد قوانین و طرز فکرمه دبگه جوابشو نمیدم 

متاسفانه بعضی مردا فانتزی رابطه سه نفره دارن. شوهر منم به دوستش زنش علاقه جنسی داشت. البته تقصیر اون زنه بود به شوهرم پیام میداد و خودشو بارها بیحجاب به شوهرم نشون داده بود. کلا مردا موجودات خوبی نیستن. نزار زیاد رفیق داشته باشه. شوهر من هر کی از یه زنی پیشش تعریف کنه به اون زن کنجکاو میشه. یبار یکی از خواهرم پیشش تعریف کرده بود به خواهرم حس-پیدا کردا بود بی‌شعور.

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
متاسفانه بعضی مردا فانتزی رابطه سه نفره دارن. شوهر منم به دوستش زنش علاقه جنسی داشت. البته تقصیر اون ...

وای دقیقا این آقا هم همینجوریه هر کی از به دختر تعریف کنه دوست داره داشته باشتش، این دوست منم خیلی جلوش راحت بود بی حجاب چه رقصایی که جلوش نکرد ولی خب میگم شخصیتش اینجوریه اون، به ایشون حسی نداره

ولی ایشون صد حس جنسی دارن بهش و به هر نحوی میخواد منو ایجاب کنه که تو رابطه مون باشه

هیچی بخدا تنهایی نمیشه یه مدت تنها باشی دلت نمیاد ارامشتو خراب کنی😅ولی هرکی اوند رل نه ها هم صحبت ش ...

اره دیگه منم مثل قبل ناراحت نمیشم فکرم درگیر میشه ها ولی خب میگم هر کاری کرد کرد😂

وای دقیقا این آقا هم همینجوریه هر کی از به دختر تعریف کنه دوست داره داشته باشتش، این دوست منم خیلی ج ...

عزیزم رابطه تو با دوستت قطع کن. من حتی با خواهرام هم زیاد رابطه ندارم بخاطر همین بی‌شعور.کلا مردا همشون همینطور هستن . مرد جنسش-طوریه که با دیدن تحریک میشه ولی زن ها اینجوری نیستن.برا همینه خدا حجاب رو برا زن گذاشته. چون جنسی که آفریده رو خوب میشناسه.به شوهرت واضح بگو که از این حرفها وقتی میزنی حس بدی داری. اگه شعور داشته باشه دیگه تکرار نمیکنه

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم