ateiw مدیر استارتر عضویت: 1398/02/14 تعداد پست: 283 عنوان پس انداز 109 بازدید | 11 پست سلام عزیزان..من ۱۰ تومن پس انداز کردم.بنظرتون چی میشه با ۱۰ تومن خرید؟از یه طرف میگم برم واسه خودم خرج کنماز یه طرف میگم وسایل خونه بخرماز یه طرف میگم طلایی چیزی بخرمنظر شما چیه؟ چیکار کنم🤔 خدایا بابت همه چی شکرت.خدایا شکرت ک منم مامان شدم🥲 باورم نمیشه😍😍😍 1403/10/13 | 01:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اسب_سیاه عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 5281 یه مهارت یاد بگیر که با درامدت به بقیه چیزایی که گفتی برسی
ateiw مدیر استارتر عضویت: 1398/02/14 تعداد پست: 283 طلا یا دلار بگیر طلا احتیاج دارما ولی خب کلن دو گرمم نمیشه..دلارم خوبه میتونم بگیرم ب عنوان سرمایه خدایا بابت همه چی شکرت.خدایا شکرت ک منم مامان شدم🥲 باورم نمیشه😍😍😍
ateiw مدیر استارتر عضویت: 1398/02/14 تعداد پست: 283 یه مهارت یاد بگیر که با درامدت به بقیه چیزایی که گفتی برسی بچه دارم عزیزم..چندتا کلاس رفتم ولی با بچه کوچیک نتونسم ول کردم خدایا بابت همه چی شکرت.خدایا شکرت ک منم مامان شدم🥲 باورم نمیشه😍😍😍
morabivarzeshi عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 2065 طلا احتیاج دارما ولی خب کلن دو گرمم نمیشه..دلارم خوبه میتونم بگیرم ب عنوان سرمایه حتی اگه زیر گرمم بود اشکال نداره بگیر به کم بودنش فکر نکن، دلار بگیر
اسب_سیاه عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 5281 بچه دارم عزیزم..چندتا کلاس رفتم ولی با بچه کوچیک نتونسم ول کردم نمیدونم به نظرم با این سرمایه بهترین کار سرمایه گذاری روی خودتهحالا هر چی که بود
ateiw مدیر استارتر عضویت: 1398/02/14 تعداد پست: 283 حتی اگه زیر گرمم بود اشکال نداره بگیر به کم بودنش فکر نکن، دلار بگیر اره درست میگی حیلی لحظه های اینجوریو از دست دادم. مرسی از راهنماییت خدایا بابت همه چی شکرت.خدایا شکرت ک منم مامان شدم🥲 باورم نمیشه😍😍😍
morabivarzeshi عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 2065 اره درست میگی حیلی لحظه های اینجوریو از دست دادم. مرسی از راهنماییت برات رزق و روزی و برکت بیشتر آرزو میکنم، موفق باشی دوست عزیز
ateiw مدیر استارتر عضویت: 1398/02/14 تعداد پست: 283 نمیدونم به نظرم با این سرمایه بهترین کار سرمایه گذاری روی خودتهحالا هر چی که بود قطعا میتونسم میرفتم ولی بچم کمی بزرگتر شه حتما انجام میدم خدایا بابت همه چی شکرت.خدایا شکرت ک منم مامان شدم🥲 باورم نمیشه😍😍😍
ateiw مدیر استارتر عضویت: 1398/02/14 تعداد پست: 283 برات رزق و روزی و برکت بیشتر آرزو میکنم، موفق باشی دوست عزیز فداتشم گلی😘همچنین برای شما خدایا بابت همه چی شکرت.خدایا شکرت ک منم مامان شدم🥲 باورم نمیشه😍😍😍