2777
2789
عنوان

تتوی شوهرم

444 بازدید | 32 پست

بچها از اول ازدواج‌رو‌دست شوهذم  دوتا تتو بود یکی چپ یکی راست 

رو چپی عذد ۱۳ نوشته که تاریخ تولد خودشه رو دست راستش  عدد ۱۱ 

امشب با خواهر شوهرم اینا داشتیم شوهی میکردیم یهو برگشت به شوهرم گفت اون ۱۱ کیه 

شوهرم معلوم بود استرس گرفتع میخندید ولی کاملا استرسی 

اومدم تو اتاق گفتم اون ۱۱ 

کیه   من تا حالا حساس نشدم  پلی الان دارم دیونه میشم 

هیچی نمیگه  میگه هیچی نیس 

بچها دارم از شوهرم متنفر میشم   رفتاراش تو همه چیز داره ابم میکنه نمیتونم چرا نمیتونم برم 

دارن میمیرم ولی نمیتونم برم   

الان دارم نابود میشم از فکر اون ۱۱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هرکی هست مهم اینه اون تتو شده  و شما همسرش

فکرای بیخودی نکن

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

عجب تصادفی

نامزد منم تتوی ۱۱ داره

۱۰ و ۱۱

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

هر چی بوده حتما مال قبل از وجود تو بوده

واسه آرامش خودتم شده بی خیال شو 

خواهشا حرف گوش کن...

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️