2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

از اون سوال ها بود.....

معلومه که نه

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

معلومه که نههههه

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

اگه فقط اسکیزوفرن باشه چطور؟

شیزوفرنی سطح بندی داره. اونچه که ما اکثرا تو فیلما میبینم درجات خیلی حاده ک خب وافعا کنار اوندن و نگهداری از چنین اشخاصی خیلی سخته با علائمی مثل توهم دیداری شنیداری و هذیان

اما سطوح خفیفش علائمی مثل انزوا طلبی ، کناره گیری اجتماعی و بی تفاوتی هست خب این رو میشه با دارو کنترل کرد پس بله میشه باهاش کنار اومد

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز