2777
2789
عنوان

لاغری🥲

342 بازدید | 27 پست

به جز رژیم و ورزش

چه چیز خوردنی و خوراکی تا حالا خوردید و تو لاغری تون واقعا تاثیر گذار بوده

عرقیجات و چیزای گیاهی و دارو و میوه و غذا و ....

هر چی

میشه راهنمایی کنید؟

منم میخوام چاق شم لطفا راه حل بدین 

سوگـلم🤍ازدواج 1403/09/30💍 جدایی1403/12/20❤️🩹 باشد بار دیگر که عشق به سراغم می آید..امن باشد..صادق باشد.. آرامش داشته باشد و دلم را قرص کند..آنها که عکسها را نبوسیده اند هرگز عاشق نشده اند...{دلتنگتم عزیزترینم💔7'01'1405}

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تاپیک منو ببین

اونقد درموردش تواین سایت گفتم دیگه چندشب پیش تاپیک زدم

امیدوارم ب دردت بخوره

برا سلامتی من ب جاش دعاکن ک خوب شم❤️

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...

قرص دوای بلغم گیاهیه؟یا از داروخونه باید گرفت

😂😂😂

عزیزم من داروخونه بودم تا اونجایی من میدونم این قرص گیاهیه و خاصیتشم برا نفخه ن چاقی..الله اکبر😕

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...

😂😂😂عزیزم من داروخونه بودم تا اونجایی من میدونم این قرص گیاهیه و خاصیتشم برا نفخه ن چاقی..الله اکب ...

عزیزم ترکیبات درونش مثل زیره و زنیان برای لاغری موثره و معده ای ک طبش سرده خود ب خود باعث میشه بدن ادم ورم کنه و روز ب روز چاق تر بشه ک توی این چنین موارد داروهایی ک اون سرمای بدن رو میشکنن باعث لاغری میشه 

راجب خواصش توی گوگل بخون 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز