arrshidaa مدیر استارتر عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 3284 عنوان راسته این 🤕😣 468 بازدید | 16 پست اینکه مشکلات مردانه مثل ضعیف بودن اسپرم و اینا خیلی زودتر از مشکلات زنانه رفع میشه؟من هیچ مشکلی ندارم همسرم اسپرمش ضعیفه تازه رفتیم دکتر کلی تو حسرت بچم دعا کنید برامون اگه به صلاحه خدا یه بچه سالم بهمون بده 1403/10/13 | 01:05 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
madam_nasrin عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 23510 با گنادوتریپین؟ هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره
nasrin875 عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 6521 آره . مام این مشکلو داشتیم سریع خوب شد و الانم باردارم کلا ۳ماه اقدام بودمانشالله دامنت سبز بشه دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....
arrshidaa مدیر استارتر عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 3284 اره حل میشه اگه فقط ضعیف ما دوماهه حل شد اره تازه فهمیدیم دکتر گفت قرصشو بخوره اگه حل شد ک هیچ اگه نشد با روش پیشرفته درمان میکنیم
arrshidaa مدیر استارتر عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 3284 آره . مام این مشکلو داشتیم سریع خوب شد و الانم باردارم کلا ۳ماه اقدام بودمانشالله دامنت سبز بشه فداتشم برامنم پس دعا کن من هی اقدام کزدم خدایا چرا نمیشه تنبلی دارما ولی خیییلی کم پریودم منظمه رفت سونو تخمک آزاد کرده بودم نگو شوهرم مشکل داره
madam_nasrin عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 23510 متوجه نشدم میگم گنادوتریپین نوشتن براشوهرتون هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره
_اسما عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 4068 اره تازه فهمیدیم دکتر گفت قرصشو بخوره اگه حل شد ک هیچ اگه نشد با روش پیشرفته درمان میکنیم حل میشه پس آن شالله.معجون دوسین بخوره ترکیب عسل و سیاهدونهبیضه ها هم با آب داغ و گرم تو حموم شسته نشن خنک باید باشن
arrshidaa مدیر استارتر عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 3284 میگم گنادوتریپین نوشتن براشوهرتون این اسم قرصشه vita_heگفت اینو بخوره بعد یه ماه برو ازمایش اسپرم باز بعذ ببینیم چجوری باید روند درمان ادامه بدیم
arrshidaa مدیر استارتر عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 3284 حل میشه پس آن شالله.معجون دوسین بخوره ترکیب عسل و سیاهدونهبیضه ها هم با آب داغ و گرم تو حموم شسته نش ... ممنون عزیزم اره اینم شنیده بودم جاب برادرتونه میگفت من تو زمستون خشک شدم از سرما اینو نخواه ازم😂😂سیگارم ترک کرد 4هفتست
هیاهو79 عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 14730 ممنون عزیزم اره اینم شنیده بودم جاب برادرتونه میگفت من تو زمستون خشک شدم از سرما اینو نخواه ازم😂😂س ... ببخشید معذرت میخوام اما از کمپرس یخ استفاده کنه راحت تره... ✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨
arrshidaa مدیر استارتر عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 3284 ببخشید معذرت میخوام اما از کمپرس یخ استفاده کنه راحت تره... فک نکنم راضی بشه خیلی سرماییه🙁😂😂
هیاهو79 عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 14730 فک نکنم راضی بشه خیلی سرماییه🙁😂😂 در عوض وقتی نی نی بیاد همه اینا یادت میره منم چند سال اقدام بودم گریه میکردم نذر و نیاز افسردگی گرفته بودم،الان پسرم دو سالشه میگم خوشی زده بود زیر دلم اینطور میکردم😐😂 ✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨
سامین۱۴۰۱ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 3777 عزیزم من قرص فرتیل اید دارم دوماه باردار نشدم البته نمیدونم مشکل از همسرم بود یانه اما چون سیگار زیاد میکشن دکتر قرصو نوشت دو سه تا خوردن باردار شدم خودمم یه کپسولی سبیه همین اسمش یادم نیس خوردم، اگه بخوای برات ارزون میدم تاریخشم تا ۲۰۲۶ هست شکرت خدا❤