2777
2789
عنوان

خستگی چشم

184 بازدید | 4 پست

بخاطر خستگی چشمم بعضی وقتا نمیتونم راحت تمرکز کنم فکرم میره روچشمم ذهنم خسته میشه جلو کسی مخصوصا فامیلای شوهرم ذهنم بستس نمیتونم حرف بزنم اونام حرف بزنن مثل کصخلا لبخند میزنم 🤦🏼‍♀️😔چقدربده بعد خواهرشوهرم و دختریکی از فامیلا اینقدر راحت بگو بخند میکنن😔خیلی دوس داشتم منم اینجور بودم 🥲

عزیزم شاید ذهنت ارتباطش میده به خستگی چشم

علت حرف نزدنه میتونه چیزایی مثل خجالتی بودن، گوش ندادن به صحبتا، تو جامعه و بروز نبودن باشه

وقتی علت رو بدونی بهتر مشکل رو رفع میکنی

خدا رو چه دیدی

عزیزم شاید ذهنت ارتباطش میده به خستگی چشمعلت حرف نزدنه میتونه چیزایی مثل خجالتی بودن، گوش ندادن به ص ...

نمیدونم واقعا از چیه تو یک شهر غریبم هستیم جاییم نمیرم همش خونم شوهرمم روزا سرکار.. وقتی تو جمعم هی میخام حرفارو گوش کنم چشمم خسته میشه درد میگیره😕الان اومدیم شهرستان واقعا سختمه ینی بخاطر همین اجتماعی نبودنه؟ 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نمیدونم واقعا از چیه تو یک شهر غریبم هستیم جاییم نمیرم همش خونم شوهرمم روزا سرکار.. وقتی تو جمعم هی ...

وسه تو رو نمیدونم چیه

اما صحبت نکردن میتونه علتش راحت نبودن هم باشه

تقریبا خودت متوجه میشی، مثلا اگر حرفی یا جوابی میاد سر زبونت اما نمیگی، خجالتی هستی، اگر حرف ک میزنن یهو میخندن اما نمیدونی به چی خندیدن توجهت پایینه و تو خودتی 

اگر وقتی میخندن نمیگی چی شد چی شد به منم بگین، باهاشون راحت نیستی

اگر کاملا میفهمی که چی میگن اما هیییچ حرفی برا گفتن نداری اطلاعاتت کمه ( خاطره ، تجربه ، نظردهی یا هرچی ک قابل گفتن باشه)

اگر نسبت به اتفاق ها مثل شکستن چیزی، ریخته شدن آب رو زمین، شنیدن یه صدای بلند و ... هیچ عکس العملی نداری، یا شور و هیجانت پایینه یا قدرت تعاملت پایینه

در نهایت بیماری و درد هم بی تاثیر نیستن

در کل اگر فکر میکنی نمیتونی صحبت کنی، حداقل به حرفا گوش بده و پاسخ یا عکس العمل های کوتاه نشون بده، مثلا جدی؟ واقعا؟ خب بعدش چی شد ؟ فلان چی چیه؟ عه منم دوست دارم و ...

خدا رو چه دیدی

وسه تو رو نمیدونم چیهاما صحبت نکردن میتونه علتش راحت نبودن هم باشهتقریبا خودت متوجه میشی، مثلا اگر ح ...

مرسی گلم برا کمکت 🌹🥰ولی من همه اینا رو اوکیم ینی حرف زدنم اینا خوبه تا حدودی فقط من قبلا یکم انحراف داشت چشمم وسواس فکری داشتم بعد عمل کردم ولی خب الان پنج ماهه هنوز درد داره وسواس فکریه هنوز هست اظطراب همچین چیزی براهمون نمیزاره راحت ارتباط برقرارکنم به شوهرمم میگم میگه بخاطر خونه موندنته به همچین چیزا فکرمیکنی میزنه چشمت درد میگیره😕

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز