2777
2789
عنوان

كمككك

159 بازدید | 16 پست

همه علاعم بارداري رو دارم به نظر خودم ولي   ازامشب سينه درد شروع شده ٣.٤روز ديگه هم موعد پريودمه به نظرتون اين درد برا پريوده

يا يكي از علامت هاي بارداري؟

خدا جونم هزار مرتبه بخاطر پسر كوچولوم شكر پسرم مامان عااااشقته🙏🏻خودت حافظ و نگهدارش باش🙏🏻دامن همه منتظرارو سبز کن🌹خاله ها برای سلامتی پسرم میشه یه صلوات بفرستید🌹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خداکنه بارداری باشه😍😍😘

يعني ممكنه يكي از علاعم بارداري درد سينه باشه؟

خدا جونم هزار مرتبه بخاطر پسر كوچولوم شكر پسرم مامان عااااشقته🙏🏻خودت حافظ و نگهدارش باش🙏🏻دامن همه منتظرارو سبز کن🌹خاله ها برای سلامتی پسرم میشه یه صلوات بفرستید🌹
سینه درد خودش علاعم بارداریه

واقعا ☺️؟

يعني ممكنه يكي از علاعم بارداري درد سينه باشه؟

من وقتی حامله شدم قبل ازینک خودمم بدونم اول علامتی ک داشتم درد شدییید سینه هام بود خیلی درد میکرد.ک دو روز بعدش تست زدم 

❤پسرم...چون تو دارم همه دارم،دگرم هیچ نباید❤
فقط میتونه نشانه بارداری باشه؟

خدا كنه به پريود شدن ربطي نداشته باشه اين سينه درد😩

من وقتی حامله شدم قبل ازینک خودمم بدونم اول علامتی ک داشتم درد شدییید سینه هام بود خیلی درد میکرد.ک ...

من همش علاعم بارداري دارم خستم كمردرد از اول ماه داشتم ولي حالا كه سه روز مونده به پريودم درد سينم شروع شده اين نگرانم ميكنه

اره عزیزم

خدا كنه 😍

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز