2777
2789
دوست دارم خودم ولی خیلی میترسم خیلی

به خدا توکل کن . من 8 سال بچه نداشتم . الان یکی دارم 9 ماهه .

ای کاش زودتر داشتمش ! ای کاش چند تا از این ها داشتم ! خوشبختی به نگرش آدم ها بستگی داره ! این ما هستیم که این احساس رو در بچه ها ایجاد می کنیم . به خانواده های پر جمعیت مذهبی که نگاه می کنم ، این حس در چشم های تمام بچه هاشون موج می زنه ! از اینکه همدیگه رو دارند خیلی خوشحالند ! پلی استیشن و ماشین شارژی و تبلت و ... ندارند ولی شاد هستند . چون خدا به عنوان تکیه گاه در زندگی ها شون هست . در عوض خانواده های پول دار با یک یا دو فرزند هم دیدم که همه اش نالان هستند ! همه چی دارند ولی شاد نیستند ! چون قانع نیستند ! چون همیشه چیزی هست که ندارند !

رفتار ما بزرگتر ها هست که بچه ها خوشبخت یا بد بخت میکنه .

فلسفه اساس دنیا بر رنج و مدیریت رنج هست . چون رنج باعث رشد انسان ها میشه . از منظر مرتبه ی انسانیت منظورم هست .

اگر خودمون با رنج های شیرین وارد این چالش ها نشیم ، کائنات رنج های تلخ رو به ما دیکته می کنه !

برو به دنبال شیرین ترین رنج دنیا ! مادر شو ! خودت رو از این موهبت محروم نکن !           

خدا دقیقا کجاست ؟ ب همه ب یک اندازه روزی میده؟ اصلا یکسری گشنه میخوابن لباس ندارن ممکنه پدر مادر ندا ...

خدا همه جا هست ! تو تک تک لحظات ! برای هر اتفاقی هدفی داره ! از همون جایی که ظلم به اهل بیت و امام حسین رو نظاره می کرد ، این ظلم ها رو هم میبینه ! فقط خیلی بیشتر از من و تو میفهمه !   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا همه جا هست ! تو تک تک لحظات ! برای هر اتفاقی هدفی داره ! از همون جایی که ظلم به اهل بیت و امام ح ...

علت سکوتش چیه؟ بالا بردن کرامت مثلا؟

سخت گذشتن و زجر؟

اگه ریپ زدی و جوابتو ندادم بدون باهات حال نمی کنم 🫰🏾

ن ولی میرم میخونم از تو گوگل

برو بخون حتما . 

مصلحت واقعی رو فقط خدا می دونه ! البته اگر بری دنبالش خیلی چیزها دستگیرت میشه !

به هرکس گفته نمیشه !

کسی محرم اسرار میشه که خودش رو به یار نزدیک کنه ! به خاطر یار گوش نفسش رو بپیچونه  تا گوش جانش باز بشه ! باید مراقبه کرد و تشنه بود تا به فهمید !