2777
2789
عنوان

پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 39 پست
شما زندگی خودت داری، اونم زندگی خودشو، بعدم بگو من خیلی وقت پیش سفارش داده بودم الان تحویل گرفتیم&nb ...

اخه پدرشوهرم نزدیک۴۰تومن بهشون دادن.حتی وضع خانواده جاریم خوب نیس ی کم کمکشون کردن.ازاین خیلی ناراحتم ک حرفم میزنن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اخه پدرشوهرم نزدیک۴۰تومن بهشون دادن.حتی وضع خانواده جاریم خوب نیس ی کم کمکشون کردن.ازاین خیلی ناراحت ...

شما هم همه چیز رو واضح بهشون بگو، بگو به این پسرتون پول دادین به ما ندادین اگر ما نصف پول جهیزیه رو نداده بودیم خونه نداشتیم، منت بزار سرشون، بی زبون نباش، مظلوم گیرت آوردن اذیتت میمنن

دختر پاییز که باشی عاشقانه هایت را پایانی نیست..
شما هم همه چیز رو واضح بهشون بگو، بگو به این پسرتون پول دادین به ما ندادین اگر ما نصف پول جهیزیه رو ...

من نمیتونم بحث کنم.شوهرمم ک میتونه میگه من زندگی اینجوری ک بقیه پول بدن تا به جایی برسمو دوس ندارم.بابت تموم چیزایی ک داریم کلی اذیت شدیم ولی نذاشته از کسی پول بگیریم.همین پول جهیزیه روهم چون از مستاجری بدش میومد و نخواست اذیت بشم قبول کرده

من نمیتونم بحث کنم.شوهرمم ک میتونه میگه من زندگی اینجوری ک بقیه پول بدن تا به جایی برسمو دوس ندارم.ب ..ق.

بگو حداقل خانوادش رو توجیه کنه که شما رو اذیت نکنن، باید این موضوع رو خانوادش بفهمن، یا خودش بگه یا اگر نمیتونه خودت بگو، ولی حتما بگو چون تا وقتی ندونن اوضاع همینه 

دختر پاییز که باشی عاشقانه هایت را پایانی نیست..