نمیدونم حامله ام یا نه دوسه روز دیگه موعدمه ولی اگرم باشم کهانقد زود نشون نمیده
گروه آبی شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
درسته که میگن تا بری دکتر معده برات اندوسکوپی می نویسه
وااای خیلی درد معده بده بقران منم اشکم دراومده عمل جراحی کیست تخمدان انجام دادم حالا هفته دوم بعد عملم بعد مدفوع کردن درد وحشتناک روده و معده میاد سراغم حتی دور نافم و قسمت روده کوچکم بقدری بعد مدفوع کردن درد میگیره که حتی میزنم زیر گریه نمیدونم عوارض عمل لامسب چرا اینجوریه ادم بدتر میشه دیونم کرده از درد معده و روده نمیدونم چکار کنم همش دارم گریه میکنم شیاف دیکلوفناک هم که گذاشتم کنار دکترمم بهم شربت ام جی الومینیوم معده داده موقع کار کردن مدفوع درد وحشتناکی میاد سراغم که حتی موقعی که مدفوع مبکنم درد وحشتناکی میاد سراغم میزنم زیر گریه نمیدونمبخدا چکار کنم بد تو عذاب هستم 😭😭😭😭😭
خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭