2777
2789
عنوان

یعنی کی خوب میشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 58 پست
خدارو شکر کن فقط بخیه و خونریزی داری. من کنترل ادارا از دست دادم. یک هفته بهم سوند وصل بود. از روی ب ...

منم شقاق مقعد وسوختگی شدید انگارابجوش ریخته بوداونجام تارونم رسیده بود پوستم کنده شده بودمثل مار.بخیه هامم خوب نمیشدنمیشد پریودم هستی...تموم میشه

اگرزندگی مرگ است ومرگ هم زندگی پس درودبرمرگ ومرگ برزندگی...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدارو شکر کن فقط بخیه و خونریزی داری. من کنترل ادارا از دست دادم. یک هفته بهم سوند وصل بود. از روی ب ...

منم دو روز تو آی سیو بودم بهم سوند وصل کردن ایزی لایفم کردن نمیومدن عوض کنن همون باعث شد عفونت بگیرم. به خدا صد رحمت به سزارین با این زایمان طبیعی ها  😢

واي من اونروزا فك ميكردم ديگه خوب نميشم 

تا اخر عمرم عليل ميمونم

الان دخترم شش ماهشه

گذشت

سخته خيلي سخته ولي ميگذره

من تو را ديدم و آرام به خاك افتادم و از آن روز ك در بند توام آزادم😍
بشین تو اب بتادین روزی ی بار بعدم اب بریز تا پاک شه بعد سشوار بکش خشک بشه.باید تحمل کنی ان شالله زود ...

بتادین شنیدم گوشت اضافه میاری زخمو تازه میکنه 😐

منم دو روز تو آی سیو بودم بهم سوند وصل کردن ایزی لایفم کردن نمیومدن عوض کنن همون باعث شد عفونت بگیرم ...

چرا😔😔😔

من تو را ديدم و آرام به خاك افتادم و از آن روز ك در بند توام آزادم😍
منم دو روز تو آی سیو بودم بهم سوند وصل کردن ایزی لایفم کردن نمیومدن عوض کنن همون باعث شد عفونت بگیرم ...

اخی عزیزم. پس تو هم سرت اومده. خوب میشی انشالا. من بخاطر این دو تا موضوع از بخیه هام غافل بودم دگ. ۳ هفته ای طول کشید تا خوب شد.

منم شقاق مقعد وسوختگی شدید انگارابجوش ریخته بوداونجام تارونم رسیده بود ...

اخی نازی. خیلی بده.

سوختگی برا چی؟ الان شقاقت خوب شده؟ گوشت اضافه هم اورده بودی؟

بله طبیعی مثه طبیعی من که 20 تا هم باشه داره که از بخیه سزارین هم بدتره

اره واقعا طبیعی خیلی بدتره کلی بخیه میزنن بعدم خونریزیم داری نمیشه درس مواظبت کرد نمتونیم بشینی.کلا شرایط بدیه