2777
2789

میان ترم عامو بدم شروع کنم خوندن

دانشجوام

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عه بسلامتی😍باز حالا خوبه دغدغه کنکورتون تموم شده🌱

میخوام کنکور بدم مجدد

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

نه

احساس میکنم نمیرسم درسارو جم کنم🥲

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

هعیی💔این حسو هممون داریممن اگه تمام تلاشم میکردم غمم نبودولی خب،خیلی کم کاری میکنم💔🫠

چقد پیش رفتی تا الان؟

من درکنارش مدرسم میرم وقت زیادی ندارم🥲

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

هیچی هیچی💔صفره صفر حالم بده الانباید مث خر بخونم ولی نمیخونم

بعد امتحانا دیگ حتماااا شروع کن 

اگ نخونی بعدا پشیمون میشی 

تا کنکور تیر وقت داری هنوز